Bol koppeling

Vergemakkelijk het verwerken van je Bol orders via Spotler Connect.

Image

Bol koppeling

Technologie staat niet stil, dus jij als ondernemer ook niet. Het is tijd om op een nieuwe, slimmere manier over e-commerce na te denken. Met Spotler Connect koppel je e-commerce platformen niet individueel met elkaar, maar eenmalig met Spotler Connect. In één centraal platform importeer en exporteer je orders, klanten, producten en voorraad. Het resultaat? Geen technisch onderhoud aan de koppelingen, een geoptimaliseerde orderverwerking en dus meer tijd om aan het blij maken van jouw klanten te besteden.

Webshopkoppeling met Bol.com

Heb jij ook zo’n hekel aan de houtje-touwtje oplossingen die nodig zijn om Bol orders in jouw webshop te krijgen? Een plugin hier, een app daar, een stukje maatwerk ertussenin en met elke wijziging bestaat de kans dat alles weer bijgewerkt en gecheckt moet worden – en niet zonder extra kosten.

Spotler Connect heeft daar de oplossing voor: In plaats van je shops individueel met Bol te koppelen, koppel je je Bol account en webshops met Spotler Connect. Spotler Connect is de centrale spil van jouw e-commerce data. Orders, klantgegevens, producten en voorraad worden allemaal in sync gehouden via onze datastromen. Nieuwe platformen aansluiten op jouw data doe je eenvoudig zelf via onze self-onboarding. Marketing automation, E-fulfilment, alles is mogelijk via onze koppelingen.

De Bol koppeling van Spotler Connect verwerkt de volgende data:

  • Orders
  • Producten
  • Voorraad
  • Verzendingen

Orders

Zodra er een order op Bol.com geplaatst wordt, wordt deze geïmporteerd in Spotler Connect. Vanuit daar wordt de order doorgezet naar de shop die jij hebt aangewezen als centraal verzamelpunt voor je orders. Gebruik je E-fulfilment? Dan wordt de order daar naartoe doorgezet om direct met de orderverwerking te beginnen.

Producten

Als jij een nieuw product in een van je shops aanmaakt, wordt deze waar mogelijk ook direct in je Bol shops aangemaakt. Spotler Connect zet zoveel mogelijk informatie door, zodat jij enkel nog de finishing touches hoeft aan te brengen voordat je kan beginnen met verkopen op Bol. Maak je nieuwe producten aan in Bol? Dan worden deze ook geïmporteerd in Spotler Connect.

Voorraad

Met meerdere shops kan het bijhouden van voorraad een uitdaging zijn, zeker als je hardlopende producten hebt. Spotler Connect zorgt ervoor dat jouw voorraad centraal in ons platform wordt bijgewerkt, en stuurt deze informatie real-time naar alle aangesloten verkoopkoppelingen. Zo kan je nooit meer verkopen dan dat je voorraad toestaat. Tenzij je natuurlijk besluit dat je wèl backorders accepteert – ook dat kan je eenvoudig zelf inregelen.

Verzendingen

Verwerk je je orders via E-fulfilment of een van je andere webshops? Zodra je een verzending hebt aangemaakt, wordt deze, inclusief tracking link direct doorgezet naar Bol. Zo is jouw klant altijd direct geïnformeerd over zijn order.

Activeer je Bol integratie

Om Bol te integreren, registreer gratis een account bij Spotler Connect. Via onze self-onboarding kun je met een paar muisklikken je integratie configureren. Spotler Connect regelt de rest en binnen 15 minuten kan je integratie operationeel zijn.

Image
Go to top
Direct Contact