Upload je afbeeldingen en documenten in Spotler

Afbeeldingen en documenten uploaden om te gebruiken in je nieuwsbrieven en landingspagina’s

Image
Afbeeldingen uploaden

Afbeeldingen uploaden en in nieuwsbrief plaatsen

Je kunt eenvoudig afbeeldingen uploaden naar Spotler. Upload een afbeelding direct in een nieuwsbrief, in een landingspagina of in de module Afbeeldingen. Met Spotler is het ook gemakkelijk om je afbeeldingen te ordenen. Sleep ze eenvoudig in verschillende mappen en archiveer oude afbeeldingen. Zo houd je het overzichtelijk.

En wil je een afbeelding bewerken? Dat kan met onze handige afbeelding editor.

Documenten uploaden

Documenten uploaden en delen met je doelgroep

Je kunt eenvoudig documenten uploaden in Spotler om vervolgens te delen via je mailings en landingspagina’s. Bijvoorbeeld je nieuwe brochure, een presentatie na een event of voorwaarden van een actie. Je kunt verschillende type documenten uploaden: PDF, Excel, Word, PowerPoint en ICS (agenda-bestand).

Een handige functie als je eenvoudig een bestand wilt delen. Zo hoef je geen bestanden meer te uploaden naar je website of een FTP-locatie. En het ordenen van bestanden kan gemakkelijk met de mappenstructuur en het archief in onze software.

Meer weten over onze e-mail marketing software?

Plan dan vrijblijvend een online demo in. We bespreken graag hoe jij e-mail marketing automation voor jouw organisatie kunt inzetten.

Plan een online demo in

Image
Go to top
Direct Contact