Spotler-connector voor ASPOS

Koppel eenvoudig Spotler met ASPOS van Valk Solutions

Spotler koppeling
Image

Contact­synchronisatie, bounces en afmeldingen

Na de installatie van deze koppeling worden Spotler en jouw ASPOS-omgeving automatisch aan elkaar gekoppeld. Hierdoor worden je contacten gesynchroniseerd naar Spotler. Nieuwe nieuwsbrief­inschrijvingen binnen de webwinkel komen automatisch in Spotler terecht. Andersom worden wijzigingen én afmeldingen via Spotler in jouw klantbestand verwerkt. Een e-mailadres dat onbereikbaar is, een bounce, wordt door de Spotler-connector automatisch opgevolgd met een melding. Zo herstel je eenvoudig het contact.

Product­synchronisatie

Naast de synchronisatie van jouw contacten, synchroniseert de connector ook al je producten, omschrijvingen, afbeeldingen, prijzen en links. Deze worden in Spotler opgeslagen. Hierdoor verloopt het opstellen van een nieuwsbrief snel en eenvoudig. Met een druk op de knop plaats je een product in jouw nieuwsbrief. Deze krijgt automatisch de juiste opmaak.

Order­synchronisatie

Ook alle orders uit ASPOS worden automatisch gesynchroniseerd naar Spotler. Zo kun je in Spotler specifieke selecties maken op basis van orderhistorie en koopgedrag om gericht te kunnen mailen. Bijvoorbeeld naar je grootste klanten of naar klanten die een specifiek product hebben gekocht.

automatische campagnes

E-mail automation vanuit ASPOS

Vanuit Spotler eCommerce kun je met de Spotler-connector 5 campagnes inzetten, deze staan al voor je klaar:

  • Welkomstcampagne
  • Verjaardagscampagne
  • Product review campagne
  • Verlaten winkelwagencampagne
  • Win-back-campagne

Deze campagnes worden getriggered vanuit ASPOS en zorgen voor meer engagement met klanten. En zorgen dus ook voor meer conversie, traffic en retentie. Oftewel meer omzet.

Wil je tips hoe je meer omzet kunt genereren, lees dan ons white paper ‘Hoe verdien je meer met je webshop?’.

analyseer je nieuwsbrief

Conversie­rapportages

In de rapportage van een verzonden mailing is de directe conversieratio zichtbaar. Zo is te zien hoeveel mensen die vanuit de mailing hebben doorgeklikt een order hebben geplaatst, en wat de mailing in totaal heeft opgebracht. Op deze manier kun je de waarde van het kanaal e-mail voor jouw organisatie nog inzichtelijker maken.

Een greep uit de klanten die de koppeling gebruiken

BeautyX
Dierspecialist
Filou & Friends
Mitra
Parfuma
Purdey
Readshop
Go to top
Direct Contact