Koppel Leadgen Forms
via Zapier met Spotler

Koppel o.a. Formidable Forms, Gravity Forms & Typeform
eenvoudig aan je Spotler-account met de Zapier-koppeling

Spotler koppeling
Image

Integratie van formulieren

Uiteraard kun je voor het verzamelen van leads aan de slag met de formulieren-module van Spotler zelf. Echter is dit niet per se een vereiste om met Spotler te werken. Dankzij de Zapier-koppeling kun je namelijk ook snel en gemakkelijk andere formulier­applicaties koppelen aan je Spotler-account. Spotler-klanten hebben namelijk ook geregeld apps als Formidable Forms, Gravity Forms of Typeform geïntegreerd in hun websites. Voor hen is het daarom logisch om via deze formulieren gegenereerde leads en contactgegevens in Spotler in te schieten voor verdere (automatische) opvolging per e-mail.
 

Automatische follow-up

Met de Zapier-koppeling stel je eenvoudig in dat er direct na de synchronisatie van leads uit de door jou ingezette formulier een campagne wordt gestart voor die contacten in Spotler. Bijvoorbeeld een welkomstcampagne voor mensen die zich hebben ingeschreven op de nieuwsbrief of een mooie follow-up mail op het moment dat er een white paper, klantcase of brochure is aangevraagd. Zo kun je die leads gelijk bieden wat ze verwachten.

Target groups opbouwen

Naast het synchroniseren van contacten en het versturen van automatische campagnes, kun je met de Zapier-koppeling ook gegevens, zoals geslacht, telefoonnummer, bedrijfsnaam en andere via je formulier uitgevraagde interesses mee synchroniseren naar Spotler. Op basis van deze data kun je in Spotler dynamische target groups opbouwen om je e-mail marketing relevanter te maken voor deze leads.

Go to top
Direct Contact