Spotler-connector voor Lightspeed eCom

Koppel eenvoudig Spotler aan Lightspeed

webshop gegevens synchroniseren

Aan- en afmeldingen van klanten

Na de installatie van de Spotler-connector voor Lightspeed worden Spotler en jouw webwinkel automatisch aan elkaar gekoppeld. Hierdoor worden de contactgegevens van je geregistreerde klanten en niet-geregistreerde klanten (eenmalige aankopen) gesynchroniseerd naar Spotler. Nieuwe nieuwsbrief¬inschrijvingen binnen de webwinkel komen automatisch in Spotler terecht. Andersom worden afmeldingen
via Spotler in je klantbestand verwerkt.

De connector is ontwikkeld door Buckles.io.

Productsynchronisatie

Naast de synchronisatie van jouw contacten, synchroniseert de connector ook al je producten, omschrijvingen, afbeeldingen, prijzen en links. Deze worden in Spotler opgeslagen. Hierdoor verloopt het opstellen van een nieuwsbrief snel en eenvoudig. Met een druk op de knop voeg je een product toe, dat automatisch in de juiste opmaak wordt geplaatst.

Ordersynchronisatie

Ook alle orders uit Lightspeed eCom worden automatisch gesynchroniseerd naar Spotler. Zo kun je in Spotler specifieke selecties maken op basis van orderhistorie en koopgedrag om gericht te kunnen mailen. Bijvoorbeeld naar klanten die boven een bepaalde orderwaarde hebben besteld of naar klanten die een specifiek product hebben gekocht.

Spotler ecommerce campagnes

Campagnes vanuit Lightspeed eCom

Vanuit Spotler eCommerce kun je met de connector 5 campagnes inzetten, deze staan standaard al voor je klaar:

  • Welkomstcampagne
  • Verjaardagscampagne
  • Verlaten winkelwagencampagne
  • Win-back-campagne
  • Productreview campagne

Deze campagnes zorgen voor meer engagement met klanten en uiteindelijk voor meer omzet in je shop. Naast deze standaard campagnes kan je uiteraard ook je eigen campagnes maken.

Go to top
Direct Contact