Spotler-connector voor
Microsoft Dynamics 365 CRM

Integreer Spotler met de Microsoft Dynamics 365 CRM koppeling van AutomateValue

Spotler koppeling

Krachtige Spotler-connector voor Dynamics 365 CRM

Met de connector worden contactgegevens tussen Microsoft Dynamics 365 CRM en Spotler uitgewisseld. Alle contactdata worden moeiteloos gesynchroniseerd. Het werken met losse export- en importlijsten is hiermee verleden tijd. Dit scheelt tijd en voorkomt fouten.

Deze connector is door AutomateValue ontwikkeld.

Image

Automatische gegevensuitwisseling

Met de connector worden nieuwe en gewijzigde contacten in Microsoft Dynamics 365 CRM automatisch ook nieuwe en gewijzigde contacten in Spotler. Dit geldt zowel voor klanten als voor leads. Als je een contact verwijdert in Dynamics 365 CRM, worden bij dat contact in Spotler alle permissies uitgezet zodat deze contactpersoon niet meer gemaild wordt.

Spotler campagnes event driven

Campagnes aansturen

Met de connector kun je vanuit Dynamics 365 CRM automatische campagnes in Spotler starten. Denk bijvoorbeeld aan een welkomsttraject voor nieuwe klanten, een e-mail met brochure of een automatische ‘customer lifecycle campagne’ die relevant is voor de ontvanger.

Image

Selecties direct in Spotler

Dynamics 365 CRM biedt een uitgebreide selectiemogelijkheid op basis van alle beschikbare gegevens. Met een druk op de knop is zo’n selectie direct – als tijdelijke lijst – beschikbaar voor een nieuwe mailing in Spotler.

Verrijk profielgegevens

Voor een complete klantkaart zijn gegevens vanuit Spotler door de vele mapping mogelijkheden ook weer beschikbaar in Dynamics 365 CRM. Spotler biedt verschillende mogelijkheden voor profiel­verrijking. Denk aan formulieren, enquêtes, statistieken van klikgedrag, opens, etc. Ook is zichtbaar welke mailings een klant of lead heeft ontvangen en welke mailing ze hebben geopend en waar ze op geklikt hebben.

Bounces en afmeldingen

Een e-mailadres dat onbereikbaar is, wordt in Spotler als bounce geregistreerd. Een bounce wordt door de connector automatisch in Dynamics 365 CRM opgevolgd met een taak. De juiste account manager krijgt het verzoek om de gegevens te controleren en actie te ondernemen. Ook afmeldingen worden zo direct en automatisch verwerkt.

Go to top
Direct Contact