Spotler-connector voor Salesforce CRM

Koppel Spotler eenvoudig met Salesforce CRM

Spotler koppeling
Image

Gegevensuitwisseling met Salesforce

Met deze connector beschik je over een naadloze integratie met e-mail marketing software Spotler. Zo synchroniseer je moeiteloos contactdata waardoor het werken met losse export- en importlijsten verleden tijd is. Met de connector worden nieuwe en gewijzigde contacten automatisch ook nieuwe en gewijzigde contacten in Spotler. Als je een contact verwijdert in Salesforce, worden bij dat contact in Spotler alle permissies uitgezet zodat deze contactpersoon niet meer gemaild wordt.

Image

Uitgebreide contactgegevens

Voor een complete klantkaart met uitgebreide contactdata zijn gegevens vanuit Spotler ook beschikbaar in Salesforce. Specifieke kenmerken kunnen worden gesynchroniseerd door op de contactinformatie extra velden toe te voegen voor het opslaan van die kenmerken.

CRM-selecties direct in Spotler

Salesforce biedt uitgebreide selectiemogelijkheden voor het samenstellen van segmentatie­lijsten. Met een druk op de knop genereer je een rapport en is zo’n selectie direct beschikbaar als tijdelijke lijst in Spotler om een nieuwe mailing naar uit te sturen.

Bounces terug in Salesforce CRM

Een e-mailadres dat onbereikbaar is, wordt in Spotler als bounce geregistreerd. Zo’n bounce wordt door de connector automatisch in Salesforce verwerkt. Op de klantkaart komt een melding waardoor de juiste accountmanager de gegevens kan controleren en actie kan ondernemen.

Spotler campagnes event driven

Automatische welkomstcampagne

Ieder nieuw contact die je zelf na goedkeuring in je database aanmeldt of inschrijft op jouw nieuwsbrief ontvangt een automatisch welkomstbericht. Zo bouw je direct een band op met jouw achterban. Het bericht wordt vanuit Spotler verstuurd. De trigger hiervoor wordt vanuit Salesforce verzonden.

Download de productsheet van de Salesforce CRM koppeling

Profiteer van de integratie tussen CRM & e-mail marketing. Lees alles over de Spotler-connector voor Salesforce CRM.

Image
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
Go to top
Direct Contact