Spotler-connector voor 
Stb CRM

Koppel Spotler eenvoudig met Stb CRM

Spotler koppeling

Contacten sync, bounces, aan- en afmeldingen

Met de connector worden contactgegevens tussen Stb CRM en Spotler automatisch uitgewisseld, zoals aan- en afmeldingen. Zo beschik je altijd over de meest actuele contactgegevens in Spotler. Dit bespaart veel tijd en voorkomt fouten. Een e-mailadres dat onbereikbaar is, wordt in Spotler als bounce geregistreerd. Zo’n bounce wordt door de connector automatisch in Stb CRM zichtbaar en opgevolgd met een taak. De juiste relatiemanager krijgt zo automatisch het verzoek om de gegevens te controleren en actie te ondernemen.

De connector is ontwikkeld door Eudonet Stb.

Image

CRM-selecties direct in Spotler

Zonder problemen op elk gewenst moment van de dag communiceren. Stb CRM biedt je uitgebreide selectie­mogelijkheden op basis van alle beschikbare gegevens. Zo maak je eenvoudig selecties voor specifieke acties. Met een druk op de knop wordt zo’n selectie direct als tijdelijke lijst aangemaakt in Spotler en is daar dan beschikbaar voor jouw mailingactie.

Bounces in Stb CRM verwerken

Een e-mailadres dat onbereikbaar is, wordt in Spotler als bounce geregistreerd. Zo’n bounce wordt door de connector automatisch in Stb CRM zichtbaar en opgevolgd met een taak. De juiste relatiemanager krijgt zo automatisch het verzoek om de gegevens te controleren en actie te ondernemen. Zo houd je het e-mailkanaal open voor communicatie.

Grip op je communicatie

Een klik in jouw mailing zegt iets over de interesses van de lezer en biedt aanknopingspunten voor vervolgacties. Kliks worden automatisch in Stb CRM zichtbaar en opgevolgd met een taak of triggeren zelfs een workflow, zodat de juiste relatiemanager hier een vervolgactie op kan ondernemen.

Spotler campagnes event driven

Campagnes aansturen

Met e-mails en enquêtes voelen jouw relaties zich betrokken bij jouw organisatie en nemen ze je serieus. Door de koppeling kun je vanuit Stb CRM campagnes in Spotler aansturen. Denk bijvoorbeeld aan een welkomsttraject voor nieuwe leden, een e-mail met cursusbrochure of een automatische ‘customer lifecycle campagne’ zoals bijvoorbeeld een verjaardagsmail.

Een greep uit de klanten die de koppeling gebruiken

Actionaid
ANBO
Anbos
NVK
PO Raad
Proefdiervrij
Reuma Nederland
Rino Groep
VO Raad

Download de productsheet van de Stb CRM koppeling

Profiteer van de integratie tussen CRM & e-mail marketing. Lees alles over de Spotler-connector voor Stb CRM.

Image
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
Go to top
Direct Contact