Spotler-connector voor WooCommerce

Koppel eenvoudig Spotler met WooCommerce

Spotler koppeling
Spotler woocommerce connector

Contacten en afmeldingen

Met deze door no.dots ontwikkelde connector worden contactgegevens tussen je WooCommerce-webwinkel en Spotler uitgewisseld. Na de installatie van de connector worden de klantgegevens uit WooCommerce voortaan automatisch up-to-date gehouden in Spotler. Dit bespaart veel tijd en voorkomt fouten. Nieuwe nieuwsbriefinschrijvingen binnen je webwinkel worden direct naar Spotler gesynchroniseerd, waarna de welkomstcampagne wordt getriggerd. Ook de weg terug is geregeld. Zo worden afmeldingen uit Spotler automatisch verwerkt in WooCommerce.

Product­synchronisatie

Deze connector synchroniseert ook alle productgegevens naar Spotler. Denk aan de productnamen, omschrijvingen, afbeeldingen, prijzen, attributes, beoordelingen en links. Hierdoor verloopt het opstellen van een nieuwsbrief snel en eenvoudig. Met een druk op de knop plaats je een product in de juiste opmaak in jouw nieuwsbrief.

Order­synchronisatie

Ook alle orders uit WooCommerce worden automatisch gesynchroniseerd naar Spotler. Zo kun je in Spotler specifieke segmentaties maken op basis van orderhistorie en koopgedrag om gericht te kunnen mailen. Bijvoorbeeld naar je big spender klanten of naar klanten die een specifiek product hebben gekocht.

Spotler campagnes event driven

Automation vanuit WooCommerce

Automatische e-mail campagnes zorgen voor meer conversie en engagement van je klanten. Door de WooCommerce-connector zijn verschillende automatische campagnes mogelijk:

  • Welkomstcampagne
  • Verjaardagscampagne
  • Verlaten winkelwagencampagne (specifieke inrichting)
Image

Extra velden synchroniseren

De standaardvelden van WooCommerce en Spotler zijn bij installatie al aan elkaar gekoppeld. Maar misschien wil je meer velden synchroniseren voor specifieke segmentaties of automatische campagnes in Spotler. Er zijn verschillende plugins beschikbaar om de velden in WooCommerce uit te breiden. Deze extra velden kun je opnemen in de koppeling. Bijvoorbeeld de geboortedatum voor de verjaardagscampagne in Spotler.

WordPress-plugin voor integratie van formulieren

Spotler heeft ook een handige plugin ontwikkeld om eenvoudig formulieren op je WordPress-site te integreren.
Bekijk meer info over de plugin.

Go to top
Direct Contact