Koppeling tussen WordPress en Spotler

Integreer eenvoudig formulieren vanuit Spotler op je website met onze WordPress plugin

Spotler koppeling

Form plugin voor WordPress sites

Met de plugin kan je eenvoudig formulieren die je in Spotler hebt gemaakt plaatsen op je WordPress-website. Ideaal voor bijvoorbeeld aanmeld­formulieren en leadgeneratie­formulieren. De contacten komen dan direct in je database terecht. Je kan vervolgens ook automatische campagnes instellen als een bezoeker een formulier heeft ingevuld.

De plugin is gratis en kan je downloaden vanaf WordPress.org.

Installatie plugin

Je kunt de plugin direct in WordPress installeren of handmatig via een ZIP-bestand.

  1. Upload het ZIP-bestand vanuit WordPress óf plaats de bestanden via FTP in de map “/wp-content/plugins/”.
  2. Eenmaal geïnstalleerd maak je de authenticatiegegevens aan in het Spotler-account. Dit doe je bij de “Spotler Instellingen” onder de tab “Formulier integratie API”.
  3. De authenticatiegegevens die worden gegenereerd voer je tenslotte in bij de plugin settings.
formulieren en landingspagina's

Slimme functies voor conversie

Met de ‘drag & drop-editor’ creëer je binnen een handomdraai intelligente formulieren en enquêtes. Je kunt daarbij gebruik maken van matrixvragen, conditionele vragen (branching), uitgebreide validatie­mogelijkheden, mouse-over tooltips, sublabels, etc.

Image

Zonder technische kennis

Het maken van online formulieren is vaak een technische aangelegenheid. De gebruiksvriendelijke formulieren-editor van Spotler én de eenvoudige toevoeging van een formulier in WordPress bewijst het tegendeel. Met de plugin kies je uit een drop-down menu het gewenste formulier. Zodra je de pagina publiceert, wordt het formulier zichtbaar op de website.

Go to top
Direct Contact