Softwarepakket Flowmailer:
transactionele e-mails met
een positieve merkbeleving

spotler email

Wat zijn transactionele e-mails?

Transactionele e-mails zijn meer dan alleen factuurmails of orderbevestigingen. Ook mails zoals verzendbevestigingmails, wachtwoord-vergeten-mails, multifactor-authenticatie mails of loonstrookmails vallen hieronder. Transactionele e-mails worden direct of indirect getriggerd door de ontvanger waardoor het een groot belang is dat de e-mails altijd afgeleverd worden bij de ontvanger.

Spotler Flowmailer software

Spotler Mail+ en Flowmailer

Als je met Spotler Mail+ werkt weet je al wat e-mail marketing automation is, maar wat is de waarde om de software van Flowmailer daaraan toe te voegen? De nieuwsbrieven en e-mails die automatisch verzonden worden door een trigger als bijvoorbeeld een verjaardag of een ingevuld formulier die je verstuurt met Spotler Mail+ zijn volledig in jouw huisstijl. Flowmailer zorgt ervoor dat die lelijke standaard transactionele e-mails uit je CRM via een koppeling met Flowmailer ook verzonden worden in jouw huisstijl. Door Spotler Mail+ in te zetten voor e-mail marketing en Flowmailer voor transactionele e-mails, ontvangt je doelgroep al jouw mails in jouw huisstijl en zorg je voor een positieve merkbeleving.

Net zoals Spotler is ook Flowmailer AVG-complaint, ISO 27001 gecertificeerd en wordt al je data opgeslagen in Nederland. Doordat alles inhouse is kunnen zijn dezelfde veiligheid en betrouwbare service leveren als je al gewend bent. De gebruiksvriendelijke standaard en custom-made templates die Flowmailer aanbiedt werken net zoals je gewend bent.

Transactionele e-mails template

Professionele transactionele e-mail

Centreer, optimaliseer en analyseer alle verzonden transactionele e-mails met Flowmailer. Met de template engine gebruik je één e-mailtemplate voor al je verschillende merken en bronnen. Heb je een webshop voor B2B en B2C dan kan je één slim template gebruiken. Heb je klanten in verschillende landen dan kan je met de Language Packs één template maken voor je e-mails en sms’jes in verschillende talen.

Dynamische en gepersonaliseerde PDF-bijlagen kan je eenvoudig toevoegen aan je belangrijkste e-mails. Denk aan de maandelijkse factuur voor het energieverbruik, een geautomatiseerde offerte voor je product of de rekening bij achteraf betalen. De gegenereerde persoonlijke PDF wordt gegenereerd uit jouw template en de data uit je bronsysteem.

juiste moment

De perfecte aflevering van je e-mails

Wanneer je transactionele e-mails verstuurt vanuit je website, online service of dienst, dan wil je zeker zijn dat de e-mails ook bij de ontvanger in de inbox terechtkomen. Als een groot deel van je facturen niet in de inbox belandt, heb je immers een groot probleem.

Flowmailer verzorgt al je belangrijke persoonlijke e-mailstromen. Alle transactionele mails worden foutloos, op tijd en aan de juiste persoon afgeleverd. Flowmailer integreer je eenvoudig aan je bestaande CRM-, ERP- of e-commerce platform.

Voordelen Flowmailer

De voordelen van Flowmailer

Met Flowmailer krijg je inzicht in het gedrag van jouw e-mail en ontvanger. Met de software kan je zien wanneer een e-mail is afgeleverd, of de e-mail geopend is en aangeklikt wordt.

De krachtige templates en features zorgen dat je moeiteloos kan switchen tussen talen en merken. De e-mails zijn responsive waardoor ze op alle devices goed getoond worden, zelfs als je eigen systemen dat niet mogelijk maakt. Verrijk jouw e-mails met de krachtige features van Flowmailer.

Een greep uit de klanten die Flowmailer gebruiken

Dutch Toys Group
Hasco Invest
Bomont
The Learning Network
Skor
Maxaro
XXL Nutrition

Benieuwd naar de waarde van Flowmailer voor jou?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. Wij vertellen je graag wat de toegevoegde waarde van Flowmailer voor jou is en hoe het kan aansluiten op jouw e-mail marketing.

spotler-footer-5.3
Go to top
Direct Contact