AVG-compliant met
Spotler Flowmailer

Met Spotler Flowmailer ben je 100% AVG-compliant

header large

Compliance & Security

Wanneer je met Spotler Flowmailer aan de slag gaat, kun je rekenen op 100% AVG (GDPR) compliance. Van de manier waarop we jouw data verwerken, tot de wijze waarop onze datacenters beveiligd zijn.

Al je data wordt veilig opgeslagen op onze drie redundante datacenters. We beheren een volledig eigen infrastructuur in Nederland. Dat betekent dat je data niet de grens overgaat en alleen door Spotler Flowmailer (en jijzelf) wordt beheerd.

ISO27001 Certificering

Flowmailer is ISO 27001 gecertificeerd. Dat betekent dat onze manier van werken en ons platform conform de eisen zijn van internationale richtlijnen in cybersecurity. Hieronder vallen alle processen rondom het ontwikkelen en onderhouden van ons platform. Je kunt hierdoor dus zeker zijn dat werken met Flowmailer veilig is.

Bekijk het certificaat

Hoge up- en responstijden

Valt er één datacenter weg, bijvoorbeeld door een stroomstoring? Doen twee het nog steeds. Ervaart het platform hoge drukte op een bepaald moment? Dan distribueren we het verkeer automatisch via een betere, rustigere route. Dit alles laten wij continu door een derde partij monitoren.

Check onze uptime zelf

Duidelijk en open over hoe we zaken doen

Aangezien we alles volledig onder eigen controle hebben, heeft het geen zin te verbergen hoe we het doen. Je kunt alvast inzien hoe een verwerkersovereenkomst er bij ons uitziet.

Bekijk een voorbeeld van een verwerkersovereenkomst

DDMA Code Email

Bij Spotler volgen wij de regels in de Code E-mail, uitgegeven door de DDMA (2012). Deze gedragscode voor e-mailmarketing richt zich op het versturen van ongevraagde e-mails en heeft enige overlap met de GDPR-wetgeving, o.a. het recht om bezwaar te maken. Wij moedigen onze klanten aan deze gedragscode te volgen:

  • De afzender van de e-mails moet duidelijk herkenbaar zijn
  • De betrokkene moet worden geïnformeerd over het gebruik van hun gegevens
  • De betrokkene moet zich gemakkelijk kunnen terugtrekken
Bekijk de Code E-mail

Drie datacenters: data dicht bij huis

We maken er geen geheim van waar we onze Flowmailer-data opslaan. En alleen wij hebben toegang tot deze locaties. Geen derde partij, enkel Nederlandse burgers. Veel AVG-complianter kunnen we het niet maken (wel makkelijker, maar where’s the fun in that).

Hieronder vind je de locaties van onze Flowmailer-datacenters:

  • Digital Realty (Amsterdam Data Tower)
  • Equinix
  • Iron Mountain

Heb je interesse in Flowmailer?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Flowmailer? Plan dan direct een online demo in bij één van onze experts. In dertig minuten geven we je een goed beeld van onze software Flowmailer en we leggen uit hoe een eventuele samenwerking met Spotler eruitziet. Lekker interactief en geheel vrijblijvend!

Zelf de software testen kan ook! Vraag daarvoor een gratis trial account aan.

spotler-footer-4.2
Go to top
Direct Contact