De Spotler Podcast – aflevering 11:
Hoe meet je het succes van een e-mail campagne?

  07-05-2024         38:49

header medium

Luister naar de tips van Kevin Steba

In deze aflevering spreken Tom en Sean met Kevin Steba van SEINō. Ze bespreken hoe de focus van e-mail marketing is verschoven van opens en kliks naar het meten van engagement op de website, wat de waarde is van een e-mailadres, en hoeveel verschil er zit in engagement van single opt-ins tegenover double opt-ins.

Kevin Steba is oprichter van e-mail analytics platform SEINō en heeft in de afgelopen jaren enorm veel (marketing) ervaring opgedaan bij o.a. Schiphol en Body & Fit. Hij weet als geen ander de brug te slaan tussen creatieve marketing en het analyseren van het succes daarvan.

Show notes

Credits

Host: Tom Blijleven
Sidekick: Sean Barten
Gast: Kevin Steba
Montage en techniek: Omar Roy van Bunnik

Beluister deze aflevering in je favoriete podcast app

Nooit meer een aflevering missen?

Wil je de Spotler Podcast niet missen en een alert via ons WhatsApp kanaal ontvangen als de laatste podcast online staat? Scan dan de QR-code en stuur PODCAST AAN naar ons nummer. Mocht je je willen afmelden, dan stuur je PODCAST UIT naar datzelfde nummer en je ontvangt de alerts niet meer. Simpel toch? Scan de QR code, meld je aan en je ontvangt de eerst volgende Spotler Podcast via WhatsApp.

Image

Vragen over de podcast? Neem gerust contact op

Heb je vragen naar aanleiding van de podcast? We beantwoorden je vragen graag. Neem contact op via podcast@spotler.nl of via 088 – 103 09 00. Telefonisch zijn we op werkdagen van 09:00 – 17:30 uur bereikbaar.

Benieuwd hoe je jouw marketing kunt verbeteren?

Plan dan vrijblijvend een online demo met ons in. Onze experts denken graag met je mee, analyseren je huidige marketingkanalen en geven je praktisch advies om je marketing te verbeteren. We zullen ook meteen toelichten hoe je dit kunt bereiken met onze software.

Plan zelf een online demo in

Leren hoe je je marketing kunt verbeteren? Download onze content!

White paper: Maak je mails onweerstaanbaar met storytelling
White paper: ChatGPT in e‑mail marketing
Het E-mail Lookbook voor de E-commerce
lookbook-ecommerce-cover
Go to top
Direct Contact