De Spotler Podcast – aflevering 9:
Hoe zet je de verschillende marketingkanalen goed in?

  04-04-2024         39:04

header medium

Luister naar de tips van valantic-experts

We spreken in deze podcast met Collin de Boer en Sander Lems die vertellen over hun ervaringen in de marketingwereld bij onze partner valantic. Door goed te kijken naar de data die klanten verzamelen helpen zij de klant tot de meest geavanceerde marketingstrategieën.

valantic is een full service digital commerce agency met veel ervaring op het gebied van marketingsoftware en online marketing services. Als full service agency werken Collin en Sander met één been bij de klant en willen dan ook op een data gedreven manier alle doelen van de klant behalen. Ze vertellen hoe er aan de hand van data en de customer journey keuzes worden gemaakt voor de marketingstrategie, en geven voorbeelden van verschillende klanten.

Show notes

Credits

Host: Tim Bout
Gasten: Collin de Boer & Sander Lems
Montage en techniek: Omar Roy van Bunnik

Beluister deze aflevering in je favoriete podcast app

Vragen over de podcast? Neem gerust contact op

Heb je vragen naar aanleiding van de podcast? We beantwoorden je vragen graag. Neem contact op via podcast@spotler.nl of via 088 – 103 09 00. Telefonisch zijn we op werkdagen van 09:00 – 17:30 uur bereikbaar.

Benieuwd hoe je jouw marketing kunt verbeteren?

Plan dan vrijblijvend een online demo met ons in. Onze experts denken graag met je mee, analyseren je huidige marketingkanalen en geven je praktisch advies om je marketing te verbeteren. We zullen ook meteen toelichten hoe je dit kunt bereiken met onze software.

Plan zelf een online demo in

Leren hoe je je marketing kunt verbeteren? Download onze content!

White paper: Customer Data Platform en E-mail Marketing Automation
White paper: Hoe verdien je meer met je webshop?
cover-wp-verdienwebshop
Marketing Inhaakkalender 2024
Go to top
Direct Contact