De Spotler Podcast – aflevering 4:
Customer talk – Elvy @ Spotler

  08-05-2023         22:22

header medium

Softwarebedrijf Elvy enthousiast over koppeling

In deze podcast heeft Spotler-medewerker Iris Pieterse een gesprek met marketeer Yvonne Groenewegen van softwarebedrijf Elvy. Yvonne legt uit welke voordelen de koppeling tussen Spotler Mail+ en Exact Synergy haar organisatie heeft opgeleverd. Geen handmatige im- en exports meer, altijd een up-to-date klantenbestand en de mogelijkheid om relevante campagnes in te richten. Door de koppeling draait Elvy nu meerdere e-mail automation flows die direct aansluiten op belangrijke Marketing en Sales Qualified Leads.

Yvonne was betrokken bij de professionalisering van de marketingafdeling van Elvy en ze vertelt met enthousiasme hoe het is om over te stappen van losse systemen naar een koppeling tussen het CRM-pakket van Exact en de e-mail marketingsoftware van Spotler. En ze deelt zelfs haar grootste marketing blooper.

Show notes

Credits

Host: Iris Pieterse
Gast: Yvonne Groenewegen van Elvy
Montage en techniek: Omar Roy van Bunnik

Beluister deze aflevering in je favoriete podcast app

Vragen over de podcast? Neem gerust contact op

Heb je vragen naar aanleiding van de podcast? We beantwoorden je vragen graag. Neem contact op via podcast@spotler.nl of via 088 – 103 09 00. Telefonisch zijn we op werkdagen van 09:00 – 17:30 uur bereikbaar.

Benieuwd hoe je je e-mail marketing kunt verbeteren?

Plan dan vrijblijvend een online demo met ons in. Onze experts denken graag met je mee, analyseren je huidige e-mail marketing en geven je praktisch advies om je e-mail marketing te verbeteren. We zullen ook meteen toelichten hoe je dit kunt bereiken met onze software.

Plan zelf een online demo in

Lees onze blogs en leer meer over e-mail marketing

Hoe bouw je in de B2B een loyaal klantenbestand op?
Hoe prikkel je de hersens van je ontvangers het meest met e-mail marketing?
Succesvol worden met leadgeneratie software
Go to top
Direct Contact