De Spotler Podcast – aflevering 7:
Het effect van neuromarketing op Black Friday

  14-11-2023         38:24

header medium

Het geheim van succesvolle Black Friday Deals

In deze podcast bespreken we een e-mail marketing trend in de e-commerce branche. We weten allemaal dat mensen houden van een koopje, maar de Black Friday en Cyber Monday gekte gaat nog een stapje verder. Tim gaat het gesprek aan met Chantal van den Berg: professioneel spreker, auteur en expert op het gebied van het brein. Wat triggert iemand om (veel) aankopen te doen tijdens deze periode? En wat kun je als aanbieder doen om hier je grootste omzet van het jaar uit te halen? Chantal gebruikt methodes uit haar boek ‘Het geheim van succesvolle Black Friday Deals’ samen met de kennis vanuit haar commerciële achtergrond om hier antwoord op te geven.

Tim en Chantal voeren een interessant gesprek welke je zal motiveren om out of the box te denken in je uitingen rondom Black Friday en de feestdagen. Kortom, een must-hear voor alle (e-commerce) marketeers en liefhebbers van neuromarketing hacks.

Show notes

Credits

Host: Tim Bout
Gast: Chantal van den Berg
Montage en techniek: Omar Roy van Bunnik

Beluister deze aflevering in je favoriete podcast app

Vragen over de podcast? Neem gerust contact op

Heb je vragen naar aanleiding van de podcast? We beantwoorden je vragen graag. Neem contact op via podcast@spotler.nl of via 088 – 103 09 00. Telefonisch zijn we op werkdagen van 09:00 – 17:30 uur bereikbaar.

Mis geen interessante marketing content!

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief en ontvang praktische marketingcontent zoals onze nieuwste white papers, blogs, onderzoeksrapporten en uiteraard ook onze nieuwe podcasts.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer leren over e-mail marketing? Download onze white papers!

White paper: Haal het maximale uit je Black Friday campagne 2023
White paper: ChatGPT in e‑mail marketing
White paper: Starten met automatische e-mail campagnes
Go to top
Direct Contact