Bewerk je afbeeldingen met
onze handige editor

Eenvoudig afbeeldingen bewerken voor mooie
nieuwsbrieven en campagnemails

Image
eenvoudig afbeeldingen bewerken

Eenvoudig afbeeldingen bewerken

Met Spotler Mail+ bewerk je eenvoudig de afbeeldingen die je in je nieuwsbrieven plaats. De ingebouwde afbeelding editor heeft veel opties.

Je kunt afbeeldingen bijsnijden, roteren, verkleinen en hoeken afronden. Verder kun je afbeeldingen verbeteren door filters toe te passen. Je kunt ook tekst, vormen en een achtergrond aan je afbeelding toevoegen.

Je hebt dus geen aparte software nodig om kleine aanpassingen en verbeteringen door te voeren.

maak gepersonaliseerde afbeeldingen

Maak gepersonaliseerde afbeeldingen

Met Spotler Mail+ maak je eenvoudig gave gepersonaliseerde afbeeldingen. Je kunt bijvoorbeeld de naam van ontvanger in een afbeelding verwerken. Dit is een effectieve manier om je mailings te verbeteren. Als de ontvanger zijn voornaam in de afbeelding ziet, zal hij eerder gefocust zijn op je mailing en zal ook eerder doorklikken.

Bij het opstellen van een mailing kun je in de editor gepersonaliseerde afbeeldingen maken. Je voegt een tekstveld toe aan je afbeelding, je past het lettertype aan en je selecteert de kleur die je wilt. Je kunt de tekst roteren en in perspectief plaatsen zodat de tekst goed matcht in de afbeelding.

Met Spotler Mail+ kun je onbeperkt gepersonaliseerde afbeeldingen maken en je kunt naast de voornaam uiteraard ook andere databasevelden gebruiken om in de afbeelding te tonen.

Meer over weten? Lees ons blog ‘Maak je nieuwsbrief effectiever met gepersonaliseerde afbeeldingen‘.

verhoog conversie met countdown timer

Verhoog je conversie met een countdown timer

In Spotler Mail+ kun je een countdown timer aan je nieuwsbrief toevoegen. Hiermee verhoog je de urgentie van je call-to-action en zorg je voor extra conversie. Met een aantal klikken maak je een afbeelding die aftelt naar een bepaald moment. Dit kan bijvoorbeeld de start van een evenement of het einde van de uitverkoop zijn. Ook handig: je kunt de countdown timer ook omdraaien en optellen vanaf een bepaald moment.

De stijl van de countdown timer stel je eenvoudig in. Je kunt tevens een afbeelding als achtergrond van de timer instellen. En is het aftelmoment verstreken? Dan kun je automatisch een vervangende afbeelding laten tonen.

Meer over weten? Lees ons blog ‘Extra conversie door een countdown timer in je nieuwsbrief‘.

Meer weten over onze e-mail marketing software?

Plan dan vrijblijvend een online demo in. We bespreken graag hoe jij e-mail marketing automation voor jouw organisatie kunt inzetten.

Plan een online demo in
spotler-footer-4.2
Go to top
Direct Contact