Zet de website pop-up in om
e-mail­adressen te verzamelen

Vergroot je mailinglijst met onze handige website pop-up

Image
nieuwsbrief inschrijvingen

Nieuwsbriefinschrijvingen via website pop-up

Met een pop-up op je website of webshop laat je eenvoudig websitebezoekers converteren naar nieuwsbrief­abonnees. De resultaten van organisaties die een pop-up inzetten liegen er niet om. Het is een snelle en makkelijke manier om kwalitatief goede e-mail­adressen te verzamelen.

verschillende desings popup

Kies uit verschillende pop-up designs

Er zijn verschillende designs beschikbaar waarmee er altijd een passende pop-up voor je website gemaakt kan worden. Uiteraard in je huisstijl. En wil je een grote pop-up of juist een kleine pop-up? De keuze is aan jou.

popup waar en wanneer

Toon de pop-up waar en wanneer jij wilt

De pop-up kan getoond worden waar jij wilt. Je hebt de optie om de pop-up links- of rechtsonder te tonen of als overlay op een pagina. Daarnaast is het mogelijk om in te stellen wanneer de pop-up moet verschijnen. Dit kan na een aantal seconden of als de bezoeker een bepaald aantal pagina’s heeft bezocht. En dit kan eenmalig of bij elke websitebezoek.

Verstuur een aanmeldbevestiging

Na de aanmelding wordt er direct een aanmeldbevestiging verstuurt om de nieuwe nieuwsbriefabonnee welkom te heten. Je kunt tevens in de database informatie naar keuze wegschrijven zodat je hierop vervolgens kunt segmenteren of de informatie in een campagne kunt gebruiken.

Script plaatsen op de website

Om de pop-up te activeren moet je een script plaatsen op de website. Dit kan eenvoudig via je CMS of Google Tag Manager. Het script hoef je maar eenmalig te plaatsen. Als het uiterlijk of de instellingen van de pop-up worden gewijzigd, dan wordt dit ook meteen doorgevoerd op je website.

Image

"Het aantal nieuwsbrief­abonnees was al jaren stabiel en is nu dankzij de pop-up in drie maanden tijd met bijna 20.000 personen toegenomen!"

Paula Vrolijk-de Vries Marketing- en communicatiemanager
Go to top
Direct Contact