Content vanuit je RSS-feed
direct in je nieuwsbrief

Met de RSS naar e-mail functie word je content automatisch in je nieuwsbrief ingeladen

Image
content via rss feed

Content via RSS-feed in je nieuwsbrief plaatsen

Met Spotler Mail+ plaats je eenvoudig je laatste blogs, nieuwsberichten of andere content in je nieuwsbrief via een RSS-feed. Je stelt de URL van de RSS-feed in en onze software haalt vervolgens de benodigde onderdelen zoals de titel, tekst, afbeelding en link op. Vervolgens wordt de content in je huisstijl in je mailing geplaatst. Wil je de content nog aanpassen? Dat kan uiteraard net als elk ander contentblok.

De content via RSS ophalen kun je op meerdere manieren instellen. Je kunt de RSS-feed direct laten inladen bij het aanmaken van een nieuwe mailing. Het is ook mogelijk om handmatig in een mailing een RSS-contentblok toe te voegen.

Optionele content via RSS

Het is mogelijk om content uit je RSS-feed alleen te tonen aan een deel van je doelgroep waar het relevant voor is. Dit doe je door de optionele content functie van Spotler Mail+ te gebruiken. Hiermee worden alleen contentblokken getoond in je nieuwsbrief die bij de interesses van de ontvanger passen. Je stelt dit in door categorieën uit de RSS-feed aan jouw doelgroepen in Spotler Mail+ te koppelen.

RSS-contentblok in template beschikbaar

In ieder e-mailtemplate staat een blok klaar om de content uit je RSS-feeds in te laden. Zo maken wij het voor elke klant gemakkelijk om RSS-feeds te gebruiken.

mailings automatisch vullen versturen

Laat je nieuwsbrieven automatisch vullen en versturen

Met Spotler Mail+ kun je niet alleen je mailing vullen met content via een RSS-feed, je kunt de mailing ook helemaal automatisch laten versturen. Zo hoef je niet meer om te kijken naar je nieuwsbrief. Je doelgroep ontvangt automatisch je laatste content. Je kunt zelf de frequentie en het verzendmoment bepalen zodat de nieuwsbrief op het beste moment bij je ontvangers in de inbox verschijnt.

voorbeelden rss mailings

Voorbeelden van RSS-feed naar mailing

De RSS naar e-mail functie is erg handig! Gebruik het bijvoorbeeld om:

  • Je laatste blogs te delen met je doelgroep
  • Nieuwsberichten te versturen in je (interne) nieuwsbrief
  • Dag- of weekaanbieding automatisch te versturen
  • Je evenementen kalender te promoten
  • Werknemers werven met een geautomatiseerde vacaturemail

Meer weten over onze
e-mail marketing software?

Plan dan vrijblijvend een online demo in. We bespreken graag hoe jij
e‑mail marketing automation voor jouw organisatie kunt inzetten.

Plan een online demo in

Image
Go to top
Direct Contact