Google Ads Lead Form
koppeling voor Spotler Mail+

Koppel Google Ads Lead Form eenvoudig aan Spotler Mail+
met Zapier

Spotler koppeling

Google Ads Lead Form koppeling

Google Ads is dé betaalde advertentiedienst van Google waarmee miljoenen bedrijven wereldwijd leads genereren. Met Google Ads Lead Form kun je zonder dat je mensen naar je landingspagina of website leidt, een extensie / CTA toevoegen onder je advertentie waardoor er een rechtstreekse conversie kan plaatsvinden. Je kunt op deze manier makkelijk nieuwe inschrijvingen op je nieuwsbrief verzamelen of een offerte laten aanvragen. Zodra mensen op de CTA onder je advertentie klikken verschijnt een formulier dat ze kunnen invullen en verzenden.

Met de Zapier-koppeling kun je vervolgens data van de inschrijver of aanvrager simpel inschieten in je Spotler Mail+ account voor verdere follow-up via e-mail marketing.
 

Mailinglists opbouwen

Het synchroniseren van contacten vanuit Google Ads voor het versturen van automatische campagnes en nieuwsbrieven zorgt ervoor dat je met de Zapier-koppeling mailinglijsten kunt opbouwen in Spotler Mail+. Naast e-mail­adressen kun je op die manier o.a. ook telefoonnummers, namen, bedrijfsnamen en functietitels verzamelen. Op basis van deze data kun je in Spotler Mail+ dynamische lijsten opbouwen om je e-mail marketing relevanter te maken voor Google Ads leads.

Automation toepassen

Met de Zapier-koppeling stel je eenvoudig in dat er direct na de synchronisatie van via de Google Ads extensie gegeneerde leads een e-mail automation wordt gestart voor die contacten in Spotler Mail+. Bijvoorbeeld een welkomstcampagne voor mensen die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief of een bevestigingsmail op het moment dat er een offerte is aangevraagd via Google Ads Lead Form. Zo kun je die leads gelijk bieden wat ze verwachten.

Go to top
Direct Contact