Spotler Mail+ Automation:
Software voor geavanceerde e-mail marketing automation

Spotler maakt e-mail marketing automation makkelijker

spotler email marketing automation

 

Spotler Mail+ Automation voor ambitieuze marketeers

Ambitieuze marketeers die e-mail inzetten voor meer dan alleen e-mailcommunicatie profiteren van de krachtige campagnemogelijkheden van Spotler Mail+ Automation. Zij integreren Spotler met hun CRM (of CDP) en versturen automatische drip campaigns op basis van gedrag van klanten, leden of prospects. Zo passen ze lead nurturing flows toe en begeleiden ze met e-mails nieuwe klanten of leden bij hun onboarding.

Spotler automation contactmanagement

Contact management

Of je Spotler Mail+ Automation nu hebt geïntegreerd met je CRM of je contacten zelfstandig beheert in de software, je kunt eenvoudig doelgroepen aanmaken voor verzending van je mailing of voor het tonen van dynamische content. Je stelt doelgroepen samen op basis van profielgegevens in de database of het klikgedrag in mailings. Met onze handige editor kun je eenvoudige, maar ook hele uitgebreide selecties maken met diverse in- en uitsluitingen. Hiermee krijg je zorgvuldig samengestelde segmentatie­selecties.

Spotler automation nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

De editors in Spotler Mail+ Automation zijn gebaseerd op basis van moderne webtechnologie waarmee je op eenvoudige wijze nieuwsbrieven opmaakt. De slimme contentblokken en uitgebreide drag-and-drop-functie werken snel en flexibel. Met als resultaat mooie nieuwsbrieven en actiemails die aankomen in de inbox van je ontvangers.

E-mail marketing automation

Naast het versturen van (gepersonaliseerde) nieuwsbrieven is dé kracht van Spotler Mail+ Automation om altijd de juiste boodschap, op het juiste moment naar de juiste persoon te versturen. Met Automation wordt het makkelijk om event-driven e-mail marketingcampagnes en multi­step­campagnes in te richten. Het gedrag van de ontvanger initieert de (volgende) stap in de campagne. Relevanter wordt het niet!

Content op basis van voorkeuren

Laat ontvangers van je nieuwsbrieven hun gegevens en profielen verrijken. Zo kun je elk contentblok in je nieuwsbrief optioneel maken op basis van deze voorkeuren in je database. Dit maakt je nieuwsbrieven relevant voor elke abonnee. In je welkomstcampagne bij iedere nieuwe aanmelding kun je al beginnen met het verrijken van profielen. En veranderen zij hun voorkeuren weer, dan ontvangen zij automatisch de juiste content op basis van hun nieuwe voorkeuren.

Dynamische content per doelgroep

Een andere manier om mailings relevanter te maken is om dynamische content per doelgroep te gebruiken. Veel marketeers willen hun database segmenteren. Denk aan selecties zoals stad, regio, land etc. Voor deze groepen kun je verschillende inhoudsblokken klaarzetten. Zo kun je elke doelgroep in je database bedienen met relevante informatie. En hoe relevanter je bent voor de ontvanger, hoe groter de kans op conversie.

formulieren en landingspagina's

Formulieren en landingspagina’s

Met Spotler Mail+ Automation maak je zelf eenvoudig webformulieren binnen de module Formulieren. Bepaal de velden die je formulier moet bevatten en welke daarvan verplicht zijn. Dezelfde module zorgt ervoor dat de gegevens correct worden ingevoerd en veilig worden weggeschreven. Webformulieren kun je inzetten op een landingspagina die je opmaakt in Spotler via de module Landingspagina’s of op je eigen website (in het CMS).

Enquêtes

Met Spotler Mail+ Automation kun je ook volledige enquêtes opstellen en versturen. Denk aan een evaluatie na een klantendag, een webinar of een tevredenheidsonderzoek na afloop van een project.

Pop-ups

Met behulp van een script uit Spotler Mail+ Automation plaats je eenvoudig een subscribe pop-up op je site waarmee je nieuwe inschrijvingen voor je nieuwsbrief scoort, inclusief een automatische bevestiging.

SMS-campagnes

Spotler Mail+ Automation biedt ook mogelijkheden om SMS-berichten te versturen. Met de juiste permissie en mobiele nummers in je database, kun je op een persoonlijke manier SMS-campagnes voeren.

Spotler nieuwsbrief ab testen

A/B-testen voor de beste resultaten

Spotler Mail+ Automation maakt het mogelijk om de inhoud van e-mails te optimaliseren met (automatische) A/B-splittesten. Test een A- en een B-versie van het bericht en ontdek welke versie het beste resultaat heeft. Je kunt een test doen op:

  • Afzender
  • Onderwerpregel en snippet
  • Content (inhoud)
  • Visuals

Download de brochure

In de brochure staat een uitgebreide beschrijving van Spotler Mail+ Automation
en de dienstverlening van Spotler. Vraag nu de brochure aan.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Wil je meer over Spotler weten?

Image
Plan een online demo in

In onze demonstratie van 30 minuten laten wij je zien wat jij met Spotler Mail+ kunt bereiken.

Image
Vraag een prijsindicatie aan

Overweeg je om met ons te starten, vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie op.

Image
Meer over onze organisatie

Eén team met één missie: onze gebruikers succesvol maken met hun e-mail marketing automation!

Go to top
Direct Contact