Spotler Mail+ B2B:
E-mail marketing automation
+ leadgeneratie B2B bedrijven

Maak van je e-mailcontacten en websitebezoekers leads voor sales

Image

E-mail marketing automation voor B2B

Spotler Mail+ B2B biedt marketeers de mogelijkheid om gepersonaliseerde nieuwsbrieven te versturen. Maar dat niet alleen! Je maakt ook snel en gemakkelijk je formulieren en landingspagina’s op of je integreert deze formulieren in je website. Door middel van een automatische campagne kun je aanvragers van je content direct een e-mail toesturen met daarin het juiste document. Je kunt zelfs instellen dat ze na hun aanvraag een serie van e-mails ontvangen met aanvullende relevante informatie.

b2b email marketing automation

Maak leads van je bezoekers

Spotler Mail+ B2B biedt naast e-mail marketing automation ook een speciale module voor leadgeneratie. Onze leadgeneratie software herkent wie jouw zakelijke websitebezoekers zijn. Het geeft je inzicht in de bedrijven waarvoor zij werken en geeft je informatie om contact op te nemen. Dit is erg handig, want niet elke websitebezoeker neemt zelf contact met je op, vraagt informatie aan of zal je bellen. Toch zijn zij geïnteresseerd in jouw producten of diensten. Spotler Mail+ B2B zorgt er dus – d.m.v. IP look-up techniek – voor dat websitebezoekers leads worden voor sales.

maak leads van je bezoekers

Webtracking en contactherkenning

De leadgeneratie module binnen Spotler Mail+ B2B biedt nog een megavoordeel. Zodra ontvangers vanuit je mailings doorklikken naar je website, registreert Spotler Mail+ B2B ook de e-mailadressen van deze ‘klikkers’. Zo krijgen de bezoekers van je verschillende webpagina’s een persoonlijk gezicht. En dat maakt de opvolging nog gemakkelijker. Als gevolg van deze webtracking methode, weet je namelijk precies wie van welke organisatie welke webpagina’s heeft bezocht. Onze software maakt dat inzichtelijk voor je.

Hoe werkt de B2B leadgeneratie module?

Achter de leadgeneratie software binnen Spotler Mail+ B2B hangt een unieke dynamische database met IP-adressen met bijbehorende bedrijfsinformatie. Door de tracking code in je CMS of tagmanager te plaatsen, wordt de koppeling gemaakt tussen onze IP database en het IP adres van de bezoeker. Is er een match? Dan krijg je alle beschikbare informatie.

Activeer Spotler leadgeneratie in een paar eenvoudige stappen

1

Vraag tracking code aan

Vraag een tracking code aan. Je kan de leadgeneratie software 14 dagen gratis uitproberen.

2

Voeg code toe op je website

Voeg de tracking code toe op je website via je CMS of tag manager. We helpen je hier graag bij.

3

Herken direct B2B websitebezoekers

Na het toevoegen van de code kan je meteen je websitebezoekers herkennen.

Pas lead scoring toe

Van alle bedrijven die je website bezoeken, houdt Spotler Mail+ B2B uiteraard bij welke pagina’s zij bezoeken. In de software kun je per pagina instellen hoeveel punten worden toegekend voor het bezoek aan die specifieke pagina. Hoe meer punten een bedrijf heeft, hoe warmer de lead. Bij het bereiken van een bepaald puntenaantal ontvang je automatisch een e-mail­notificatie. Zo kan je salesteam direct met deze nieuwe verkoopkans aan de slag.

Lead management

Geef je iedere sales­medewerker toegang tot leadgeneratie module van Spotler Mail+ B2B, dan maak je volledige lead management mogelijk. Binnen de module wijs je namelijk eenvoudig leads toe aan een sales­medewerker. Daarnaast kun je instellen dat er bij ieder terugkerend bezoek van een bedrijf een notificatie verschijnt. Dit kan het signaal zijn om opnieuw contact te zoeken met dat bedrijf.

b2b integratie met crm

Integratie met CRM

Voor de leadgeneratie module binnen Spotler Mail+ B2B zijn standaard integraties met Microsoft Dynamics en Salesforce beschikbaar. Met deze integraties wordt in je CRM zichtbaar welke bedrijven welke pagina’s van je website hebben bezocht. Dit zorgt voor een uniform klantbeeld en geeft accountmanagement inzicht in wat zij voor een klant kunnen betekenen.

Omdat er voor Spotler Mail+ B2B – naast vele andere standaard CRM-koppelingen – ook krachtige Dynamics en Salesforce koppelingen zijn, kun je bezoekers met opt-in automatisch e-mails sturen op basis van hun surfgedrag. Ideaal om op het juiste moment in te spelen met de juiste call-to-action.

Herken websitebezoekers en maak er nieuwe leads van

 Onbeperkt bedrijven herkennen

 Uitgebreide bedrijfsgegevens

 Inzichtelijk dashboard en rapportages

 Inzicht in webgedrag e-mail­contacten

 Leadscoring afgestemd op jouw website

 Leads eenvoudig toewijzen aan salesmedewerker

 Handige e-mail­notificaties met rapportages

 Integratie met je CRM

Download de brochure

In de brochure staat een uitgebreide beschrijving van Spotler Mail+ B2B
en de dienstverlening van Spotler. Vraag nu de brochure aan.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Wil je meer over Spotler weten?

spotler online demo
Plan een online demo in

In onze demonstratie van 30 minuten laten wij je zien wat jij met Spotler Mail+ kunt bereiken.

spotler leads tracking aanvragen
Vraag de tracking code aan

Probeer onze handige software voor IP look-up en webtracking 14 dagen gratis uit.

spotler leads download playbook
Download ons Playbook

In dit playbook leggen we uitgebreid uit hoe je met leadgeneratie software werkt.

Image
Vraag een prijsindicatie aan

Overweeg je om met ons te starten, vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie op.

Go to top
Direct Contact