Spotler Mail+ eCommerce:
E-mail marketing automation software voor webwinkels

Realiseer meer omzet met je (online) winkel met onze geavanceerde e-mail marketing automation software

Image

Spotler Mail+ eCommerce voor webshops

Spotler Mail+ eCommerce is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die actief zijn met e-commerce. Met dit product en één van onze standaardconnectoren voor integratie met je e-commerce platform worden alle contactgegevens, productgegevens en orders uit de webshop gesynchroniseerd. Deze gegevens zijn direct beschikbaar in Spotler en bieden onbeperkte mogelijkheden om zoveel mogelijk traffic, conversie en retentie uit (gepersonaliseerde) e-mail marketing (automation) te halen.

5 automatische campagnes

Automatische campagnes voor je webshop

Met Spotler Mail+ eCommerce kun je eenvoudig automatische campagnes maken. Op nagenoeg elke handeling van je webshopbezoeker kun je een trigger af laten gaan waarmee je een campagne kunt starten. En veel gebruikte triggers zijn al voor je gestandaardiseerd. Denk aan non-openers, non-klikkers, formuliertriggers, bouncetriggers etc. Met Spotler kun je snel, gemakkelijk en doeltreffend automatische campagnes inrichten.

Al voor je ingericht
En vijf veel gebruikte automatische campagnes hebben we alvast voor je klaargezet:

 • Verlaten-winkelwagencampagne
 • Productreview campagne
 • Win-back campagne
 • Welkomstcampagne
 • Verjaardagscampagne

  Bekijk al onze handige e-commerce functionaliteiten

binnen 10 minuten een ecommerce nieuwsbrief

Binnen 10 minuten een nieuwsbrief

Onze editors zijn gebaseerd op moderne technologie en maken het gemakkelijk om productnieuwsbrieven en andere e-mails op te stellen en te versturen. De slimme productblokken en uitgebreide drag-and-drop-functionaliteit werken snel en flexibel. Als gevolg hiervan stuur je perfecte nieuwsbrieven en aanbiedingen naar de inbox van je ontvangers.

Content op basis van voorkeuren

Laat ontvangers van je productnieuwsbrieven hun gegevens en profielen verrijken. Zo kun je elk contentblok in je nieuwsbrief optioneel maken op basis van deze voorkeuren in je database. Dit maakt je nieuwsbrieven relevant voor elke abonnee. In je welkomstcampagne bij iedere nieuwe aanmelding kun je al beginnen met het verrijken van profielen. En veranderen zij hun voorkeuren weer, dan ontvangen zij automatisch de juiste content op basis van hun nieuwe voorkeuren.

Dynamische content per doelgroep

Een andere manier om mailings relevanter te maken is om dynamische content per doelgroep te gebruiken. Veel e-commerce marketeers willen hun database segmenteren. Denk aan selecties zoals mannen, vrouwen, klanten, prospects etc. Voor deze groepen kun je verschillende inhoudsblokken klaarzetten. Zo kun je elke doelgroep in je database bedienen met relevante informatie. En hoe relevanter je bent voor de ontvanger, hoe groter de kans op conversie.

Spotler nieuwsbrief ab testen

A/B-testen voor de beste resultaten

Spotler Mail+ eCommerce maakt het mogelijk om de inhoud van e-mails te optimaliseren met (automatische) A/B-splittesten. Test een A- en een B-versie van het bericht en ontdek welke versie het beste resultaat heeft. Je kunt een test doen op:

 • Afzender
 • Onderwerpregel en snippet
 • Content (inhoud)
 • Visuals
spotler meer inzicht door omzetrapportages

Meer inzicht dankzij omzetrapportages

Van elke verzonden e-mailing zijn uitgebreide rapportages beschikbaar. Speciaal voor e‑commerce bedrijven en retailers kunnen we de omzet (conversie) per mailing en de totale e-mail marketing­omzet tonen. Zo kun je precies in kaart brengen wat je per nieuwsbrief of campagne­mailing verdient. Het rendement van je investering in e-mail marketing (automation) kun je met Spotler heel gemakkelijk aantonen.

Download de brochure

In de brochure staat een uitgebreide beschrijving van Spotler Mail+ eCommerce
en de dienstverlening van Spotler. Vraag nu de brochure aan.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *

Wil je meer over Spotler weten?

Image
Plan een online demo in

In onze demonstratie van 30 minuten laten wij je zien wat jij met Spotler Mail+ kunt bereiken.

Image
Vraag een prijsindicatie aan

Overweeg je om met ons te starten, vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie op.

Image
Meer over onze organisatie

Eén team met één missie: onze gebruikers succesvol maken met hun e-mail marketing automation!

Go to top
Direct Contact