Spotler Mail+ Professional:
Software voor professionele
e-mail marketing en communicatie

Spotler maakt e-mail marketing makkelijker

Image

 

Spotler Mail+ Professional is meer dan nieuwsbrieven

Succesvolle e-mail marketing is meer dan alleen het versturen van e-mail nieuwsbrieven. Spotler Mail+ Professional biedt uitgebreide toepassings­mogelijkheden om met je doelgroep te communiceren. Naast het opstellen en versturen van nieuwsbrieven kun je ook conversiegerichte landingspagina’s maken voor ontvangers die doorklikken. Daarnaast zijn webformulieren om mensen te registreren voor bijvoorbeeld een evenement ook mogelijk. En zelfs een SMS-mailing voer je zo uit met Spotler Mail+ Professional.

Spotler professional contactbase

Contactendatabase

Zonder een e-mailbestand met permissie kun je niet starten met e-mail marketing. In Spotler Mail+ Professional kun je eenvoudig je contactbestand importeren en beheren. Je kunt doelgroepen aanmaken voor verzending van je mailing of voor het tonen van dynamische content. Je stelt doelgroepen samen op basis van profielgegevens in de database of het klikgedrag in mailings. Maar andersom kun je ook contacten uitsluiten op basis van kenmerken en klikgedrag.

Spotler professional nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

De editors in Spotler Mail+ Professional zijn gebaseerd op basis van moderne webtechnologie waarmee je op eenvoudige wijze nieuwsbrieven opmaakt. De slimme contentblokken en uitgebreide drag-and-drop-functie werken snel en flexibel. Met als resultaat mooie nieuwsbrieven en actiemails die aankomen in de inbox van je ontvangers.

Spotler professional survey

Formulieren en landingspagina’s

Met Spotler Mail+ Professional maak je zelf eenvoudig webformulieren binnen de module Formulieren. Bepaal de velden die je formulier moet bevatten en welke daarvan verplicht zijn. Dezelfde module zorgt ervoor dat de gegevens correct worden ingevoerd en veilig worden weggeschreven. Webformulieren kun je inzetten op een landingspagina die je opmaakt in Spotler via de module Landingspagina’s of op je eigen website (in het CMS).

Enquêtes

Met Spotler Mail+ Professional kun je ook volledige enquêtes opstellen en versturen. Denk aan een evaluatie na een klantendag, een webinar of een tevredenheidsonderzoek na afloop van een project.

Pop-ups

Met behulp van een script uit Spotler Mail+ Professional plaats je eenvoudig een subscribe pop-up op je site waarmee je nieuwe inschrijvingen voor je nieuwsbrief scoort, inclusief een automatische bevestiging.

SMS-campagnes

Spotler Mail+ Professional biedt ook mogelijkheden om SMS-berichten te versturen. Met de juiste permissie en mobiele nummers in je database, kun je op een persoonlijke manier SMS-campagnes voeren.

Spotler professional a/b testen

A/B-testen voor de beste resultaten

Spotler Mail+ Professional maakt het mogelijk om de inhoud van e-mails te optimaliseren met (automatische) A/B-splittesten. Test een A- en een B-versie van het bericht en ontdek welke versie het beste resultaat heeft. Je kunt een test doen op:

  • Afzender
  • Onderwerpregel en snippet
  • Content (inhoud)
  • Visuals

Download de brochure

In de brochure staat een uitgebreide beschrijving van Spotler Mail+ Professional
en de dienstverlening van Spotler. Vraag nu de brochure aan.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Wil je meer over Spotler weten?

Image
Plan een online demo in

In onze demonstratie van 30 minuten laten wij je zien wat jij met Spotler Mail+ kunt bereiken.

Image
Vraag een prijsindicatie aan

Overweeg je om met ons te starten, vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan.

Image
Meer over onze organisatie

Eén team met één missie: onze gebruikers succesvol maken met hun e-mail marketing automation!

Go to top
Direct Contact