Spotler MailPro
Enterprise E-mail Marketing

Dé flexibele e-mail marketing oplossing voor enterprise organisaties. Beheer je merk(en), geniet van betrouwbare aflevering op hoge volumes en zet het MailPro platform volledig naar jouw hand.

header large

Alles voor e-mail marketing

MailPro biedt alles wat je nodig hebt om je e-mail marketing goed te doen:

  • E-mail nieuwsbrieven opmaken met een flexible drag-and-drop editor
  • In meerdere talen landingspagina’s opstellen
  • (Geautomatiseerde) A/B splittesten uitvoeren
  • Uitgebreide mailingrapportages maken
  • Automatische omnichannel campagnes opzetten
  • Dynamische content in je campagnes gebruiken

Handige enterprise functionaliteit

MailPro’s enterprise-functies gaan verder dan standaard e-mail marketing. Met razendsnelle snelheden, uitstekende deliverability en capaciteit voor grote volumes, tilt het je campagnes naar een hoger niveau. Beheer moeiteloos meerdere merken binnen één licentie en pas geavanceerde gebruikersrollen en rechten toe.

De Enterprise API-integratie biedt uitgebreide integraties met andere systemen. Bovendien ondersteunt het platform meerdere verzenddomeinen en tijdzones, zodat je over de hele wereld relevante e-mails kunt verzenden. Optimaliseer interacties met je doelgroep met uitgebreid eventmanagement. MailPro levert een krachtige, schaalbare oplossing voor geavanceerde e-mail marketing.

Organisaties die dagelijks op MailPro vertrouwen

ABN Amro
ANWB
Big Green Egg
Gemeente Amsterdam
Heineken company
Nationale Nederlanden
Rijksoverheid
Universiteit Wageningen
VGZ

Contentbeheer

Een van de pilaren van MailPro is het geavanceerde contentbeheer. Zo kun je snel en efficiënt mooie, meertalige templates produceren, landingspagina’s en formulieren opzetten, coupons & QR-codes genereren, en die voor meerdere merken tegelijk publiceren. Onze intuïtieve interface helpt jouw marketeers om goedgekeurde afbeeldingen, video’s en tekst te organiseren en aan te passen en in campagnes in te zetten. Of je nu werkt met verschillende merken, afdelingen of markten, ons contentsysteem maakt het op grote schaal samenwerken met collega’s en teams direct efficiënter.

Flexible enterprise inrichting

Wij begrijpen dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, zelfs als ze onder dezelfde paraplu vallen. Daarom biedt MailPro uitgebreide mogelijkheden om het platform naar de wensen en behoeften van jouw organisatie te zetten. Met onze flexibele enterprise inrichting bieden wij geen one-size-fits-all oplossing, maar een platform dat zich vormt naar jouw visie en bedrijfsstrategie.

Gebruikersmanagement

Bij een enterpriseniveau oplossing begrijpen we het belang van strikte controle over gebruikersrechten en rollen. Met ons geavanceerde Gebruikersmanagement stel je tot elk detail de toegangsniveaus in voor elk lid van je team(s). Of het nu gaat om het beheren van campagnes, het analyseren van resultaten of het beheren van contactlijsten, jij hebt volledige controle. Deze aanpak biedt niet alleen optimale beveiliging, maar verbetert ook je workflow doordat elk teamlid zich kan concentreren op zijn of haar specifieke taken, en dit alles binnen één naadloos platform. Inloggen doen je collega’s veilig met two-factor authenticatie of single sign-on.

Datamanagement

Met MailPro haal je een platform met uitgebreide datamogelijkheden in huis. Met een enterprisewaardige database-structuur leg je de basis voor succesvolle e-mail marketing over je hele organisatie. Met automatische imports en exports verloopt het synchroniseren van gegevens tussen systemen moeiteloos. Daarnaast maakt het inladen van externe content feeds en contactlijsten een geïntegreerde aanpak mogelijk, waardoor je snel toegang hebt tot relevante informatie en nieuwe doelgroepen.

MailPro en de AVG

Als je met Spotler MailPro werkt kun je eenvoudig AVG-compliant worden voor je enterprise e-mail marketing. In onze software kun je bijvoorbeeld het gedrag van een profiel anonimiseren, waardoor kliks en dergelijke niet aan een persoon worden toegewezen. Uiteraard leggen we vast hoe en wanneer iemand in je database terecht is gekomen. Met Spotler MailPro ben je AVG-compliant voor enterprise e-mail marketing.

Haal meer uit je enterprise e-mail marketing met MailPro!

Volg andere grote Europese enterprises in het professionaliseren van hun e-mail marketing. Plan vandaag nog een online demo in bij onze experts.

spotler-footer-3.2
Go to top
Direct Contact