100%EMAIL

Een e‑mailmarketingbureau maar wel net even anders dan je gewend bent. Een verlengstuk van je organisatie. Alles wat je nodig hebt om e‑mailmarketing succesvol in te zetten.

Het is de wens van veel organisaties om meer uit e‑mailmarketing te halen. Jammer genoeg lukt dat niet altijd en er zijn twee redenen waarom: een gebrek aan kennis en een gebrek aan capaciteit. De kennis heb je nodig om een goed e‑mailplan voor de toekomst te ontwikkelen. De capaciteit om dat plan vervolgens uit te voeren. 100%EMAIL levert beide.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Strategische dienstverlening

De strategen van 100%EMAIL helpen bedrijven om heel praktisch een doeltreffend pad naar te toekomst te ontwikkelen. Geen lange sessies maar gewoon in een paar uur met jouw team om de tafel. Na zo’n sessie combineren ze de kennis van jouw organisatie met hun ervaring en ontwikkelen het e‑mailplan. Een plan met duidelijke milestones om verder te groeien in e‑mail­marketing.

Alles wat je nodig hebt onder één dak

Geen enkele e‑mail­marketeer kan het allemaal in z’n eentje. Inderdaad, zelfs die van ons niet. Af en toe zijn er specialisten nodig die gewoon heel goed zijn in een bepaald onderdeel van het e‑mail­marketing vak. Denk aan designers, HTML’ers, copywriters, programmeurs, database-experts en campaign developers. 100%EMAIL heeft al die specialisten onder één dak verzameld.

Wat vind jij van 100%EMAIL?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

100%EMAIL heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact