Archie

Archie CRM is software voor professioneel relatie­beheer en CRM. De software geeft een overzichtelijk beeld van organisaties, contact­personen en netwerk­verbanden. Ook het salesproces, de follow up van leads en marketing­acties leg je vast in Archie.

Archie Europe is de producent van Archie CRM. Onze missie is het leveren van innovatieve software, die organisaties helpt bij het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties. We zetten ons in om een toekomst­bestendige oplossing te creëren waardoor onze klanten jarenlang van hun investering gebruik kunnen maken.

CRM & e-mail marketing

Koppeling Archie en Spotler

Archie CRM kent een koppeling met de e‑mail­marketing oplossing van Spotler. Door de koppeling verstuur je e‑mailings in je eigen huis­stijl met relatie- en contact­gegevens uit Archie. Daarnaast kan je in Archie het klik­gedrag volgen, worden bounces afgevangen en in- en uitschrijvingen vastgelegd.

Wijzigingen in Archie, van bijvoorbeeld het e‑mail­adres, worden automatisch doorgevoerd in de Spotler database, evenals aanpassingen in de Spotler permissies. Hierdoor beschik je dus altijd over een actueel e‑mail­bestand.

Meer informatie over de koppeling

Relevantere e-mailings voor ForTop

Fortop, importeur van producten op het gebied van industriële automatisering en energiemonitoring, werkt met Archie CRM en de e‑mail­oplossing van Spotler. Door de koppeling zijn ze in staat doel­gerichtere e‑mailings te sturen. “We deden al langer e-mailings, maar met Archie hebben we dat pas goed onder de knie gekregen. We gaan nu steeds verder met het segmenteren van klant­groepen en het maken van specifieke mailings op maat van die doelgroepen. Immers, hoe relevanter de artikelen zijn voor een lezer, hoe hoger de respons en hoe minder afmeldingen je krijgt.”

Lees de hele case op de website van Archie

Wat vind jij van Archie?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Archie heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact