Blauw Agency

Welkom bij Blauw Agency. Als online marketingbureau voor groothandels & B2B helpen wij uw bedrijf aan meer omzet en aanvragen via uw webshop of website. Onze expertise is het bereiken van uw zakelijke doelgroepen én de ontwikkeling van consumenten kanalen. Als u begrijpt waarom dit een spannende combinatie is, zijn wij de juiste match voor uw bedrijf.

Ons team bestaat uit acht vakmensen, allemaal met hun eigen specialisme. Ons kantoor is in Enschede en we werken voor klanten in het hele land. Dit doen we soms op afstand, soms bij onze klant op locatie. Als we samenwerken spreekt u ons wekelijks en we werken actief samen aan uw resultaten.

Ga voor de complete aanpak

Verf van Niveau

Wij kregen van groothandel Verf van Niveau twee jaar geleden de taak om een marketingstrategie op te zetten voor het uitbreiden van B2B-afnemers en het opbouwen van D2C-klanten. Dit is conform de doelstellingen behaald: er zijn meer afnemers bij gekomen en de bestaande worden beter bediend. Om dit te bereiken, een aparte B2B en D2C strategie gerealiseerd. De webbouwer heeft twee aparte websites gerealiseerd en Blauw zorgt voor het verkeer en de bestellingen of aanvragen.

Het omzetdoel hebben we in het eerste jaar behaald en in het tweede jaar verdrievoudigd! We hebben een email-marketingstrategie opgezet met email automation en aparte nieuwsbrieven voor zakelijke klanten en consumenten. Ook hebben we aansluiting gezocht met ecommerce-platformen, een uitgebreide Google Shopping-campagne succesvol gelanceerd en lopen er nu Google Ads-tekstcampagnes. Door blogs in te zetten en door SEO-optimalisatie van de de consumentenshop is het verkeer met 450% toegenomen.

SKO Projectinrichting

SKO is al jaren trouwe klant bij Blauw. We hebben dit bedrijf online een mooie groei zien doormaken, waarin we zelf ook flink ons steentje hebben bijgedragen. We hebben gezorgd dat alle verschillende divisies van het bedrijf op een aparte site worden weergegeven, onder één overkoepelende merksite gevuld met SEO-content.

Verkeer op de website en social media en de resultaten hiervan worden nu gemeten en inzichtelijk gemaakt. Dit is zodat er gestuurd kan worden op groei en resultaatverbetering doormiddel van accountbased marketing en online campagnes. Door een gestructureerde contentplanning op te zetten, is de bestaande social media-strategie aangepakt en zijn de divisies naadloos op elkaar afgestemd.

Wat vind jij van Blauw Agency?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Blauw Agency heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact