Blauwe Monsters

Blauwe Monsters is een ondernemend online marketing bureau. Door middel van diverse expertises streven wij er dan ook naar om altijd het maximale rendement te behalen voor zowel B2B als B2C klanten. Zo werken we resultaatgericht, denken we graag met je mee op strategisch niveau en zijn we dankzij de uiteenlopende in-huis specialisaties altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor is Blauwe Monsters onder andere gespecialiseerd in SEO, SEA, CRO en natuurlijk e-mailmarketing. Bovendien zijn we in 2012 gegroeid vanuit een webshop (HemdVoorHem.nl) waardoor we ervaring hebben hoe de praktijk in zijn werking gaat.

Kortom, voor jouw gehele online strategie zit je bij ons goed!

 

Wij helpen je met de strategie en de uitvoering

E-mail marketing

De e-mailmarketing specialisten van Blauwe Monsters helpen jou om de juiste content te creëren voor de juiste doelgroep en deze op het juiste moment te versturen. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Account inrichten en optimaliseren
  • Template (re)-design
  • Werving nieuwsbriefabonnees en dataverzameling
  • Leadgeneratie
  • Segmenteren en personalisatie
  • Content creatie
  • Automatiseren

Wij denken graag mee in jouw e-mail strategie. Van sparringpartner tot volledige ontzorging, bij de e-mailmarketeers van Blauwe Monsters zit je goed!

Customer Data Platform (CDP)

Timing en relevantie zijn twee van de belangrijkste voorwaarden voor ijzersterke marketing. Met een Customer Data Platform (CDP) kunnen we daarvoor zorgen en de customer journey van jouw klanten personaliseren, op basis van doelgroep- en transactiedata.

De conversie optimalisatie mogelijkheden van een CDP zijn oneindig: we segmenteren gebruikers en tonen persoonlijke content. Daarnaast zetten wij het CDP in voor remarketing. Zo is het binnen de journeys bijvoorbeeld mogelijk om gebruikers een automatische mail via Spotler te sturen met de producten die zijn vergeten om af te rekenen.

Wat vind jij van Blauwe Monsters?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Wat klanten zeggen over Blauwe Monsters

25 april 2023
Fantastische marketeers

Blauwe Monsters zijn bazen. Hebben mij geholpen in de groei van 0 tot waar ik nu ben. Ongelofelijke kennis op veel online vlakken. Sterspeler in performance.

Blauwe Monsters zijn bazen. Hebben mij geholpen in de groei van 0 tot waar ik nu ben. Ongelofelijke kennis op veel online vlakken. Sterspeler in performance.
Michiel Snoek (HemdVoorHem)
Go to top
Direct Contact