BlooSEM

Je wil je emailmarketingprogramma naar the next level brengen, maar waar ga je starten? BlooSEM is een ervaren partner op het gebied van emailmarketing. We helpen je graag om meer relevante bezoekers, omzet en/of terugkerende klanten te krijgen. BlooSEM is een online performance marketingbureau. Sinds 2004 helpen wij organisaties goed gevonden te worden. Wij zijn specialist in het bedenken en uitvoeren van een resultaatgedreven online marketingstrategie. Met een enthousiast team staan we iedere dag klaar voor onze klanten. BlooSEM heeft kennis hoog in het vaandel staan, door bovenop marktontwikkelingen te zitten en door goed contact tussen diverse partners als Google, LinkedIn en Spotler. Bij ons staat de klant centraal, door het spreken van de branchetaal en persoonlijke aandacht.

Meer over onze expertises:

Webformulier

BlooSEM kan complete webformulieren ontwikkelen via de software van Spotler. Met deze formulieren kunnen klanten zich bijvoorbeeld inschrijven voor een nieuwsbrief of voor een event. Maar een webformulier kan ook worden gebruikt om gegevens te laten aanvullen die dan direct in de database zichtbaar zijn.

Full campaign management

We kunnen uiteraard niet alleen de uitvoering van de emailcampagnes voor je regelen. We gaan ook graag in gesprek om de gehele strategie te bespreken. Het is echt samenwerken en kennisdelen.

Wat vind jij van BlooSEM?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

BlooSEM heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact