Chiodo Marketing

Met Chiodo Marketing zorg ik dat je vindbaarheid en zichtbaar bent voor je doelgroep. Vanuit de behoeftes van je klanten gaan we strategisch de marketingkanalen inzetten om het meeste rendement uit je marketingactiviteiten te halen.

Middels e-mailmarketing automation gaan we leads warm maken en genereren we meer business uit je bestaande klanten halen. We focussen ons dus niet alleen op new business maar juist ook op je bestaande klanten om daar groei te realiseren.

Wil je meer weten neem dan vooral contact op en ik bespreek graag de mogelijkheden.

Full Service E-mail Marketing

E-mail Marketing Strategie

Via e-mail blijf je top-of-mind bij je klanten. Door persoonlijke en relevante mailings te versturen kun je hen verleiden (lees: herinneren) tot aankopen door up- en cross-sell mogelijkheden te tonen en nieuwe diensten/producten onder de aandacht te brengen. Om e-mail campagnes succesvol te maken heb je klantgegevens nodig. Door actief en geautomatiseerd vragen te stellen ben je in staat om je e-mail campagnes persoonlijk, relevant en daarmee effectiever te maken.

Lead generatie

Door het inzetten van e-mail marketing automation heb je de mogelijkheid om goed in te spelen op de persoonlijke interesses van de leads voor jouw organisatie. Onmisbaar binnen e-mail marketing automation is content die gepersonaliseerd is op de lead. Met de juiste content worden de antwoorden/oplossingen gegeven op de vragen/problemen die jouw leads hebben. Daarnaast geeft het je de ruimte om je organisatie te verkopen en vertrouwen te kweken voor het directe persoonlijke contact.

Het verkregen van het e-mailadres is dus key. Dit kun je op verschillende manieren doen, denk daarbij aan;

  • Downloaden van een whitepaper
  • Weggeven van een checklist
  • Organiseren van een gratis webinar

Wat vind jij van Chiodo Marketing?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Chiodo Marketing heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact