Cloud++

Meer sales door slimme software.

Cloud++ heeft jarenlang ervaring in het optimaliseren van klant- en bedrijfs­processen bij internationale groot­handels, productie­maatschappijen en onderhoud & service organisaties.

Geen impact op bestaande IT systemen. Geen groot en kostbaar project maar betaalbare en snelle opleveringen van functionaliteiten. Bewezen succesvolle aanpak. Hollandse eerlijkheid. Transparantie met Agile methodieken. Corporate ervaring en start‑up mentaliteit. Wij snappen jouw business. De beste analisten en ontwikkelaars bouwen aan het succes van jouw bedrijf.

De mogelijkheden van Cloud++

Custom Spotler-connector voor CRM

De koppeling tussen de software oplossingen die Cloud++ voor klanten bouwt en de e‑mail marketing software van Spotler zorgt er voor dat uit alle beschikbare bronnen samenkomt voor efficiënte en relevante (e‑mail)­communicatie naar klanten.

Meer informatie

Customer Data Platform

Door slim analyseren van jouw data helpt Cloud++ je om op het juiste moment met de juiste boodschap contact te leggen met jouw klant. Voorgeprogrammeerde analyses en Artificial Intelligence zorgen voor het maximale rendement uit jouw klantengroep.

We brengen beschikbare data naar een hypermodern cloud platform en bouwen daar op basis van jouw specifieke eisen, wensen en de customer journey van jouw klant de benodigde ondersteuning voor jouw salesforce, service team en marketing. Ook kunnen we op basis van onze analyses dynamisch content aanbieden op jouw website, alles om jouw klant zo goed mogelijk vaan dienst te zijn.

Wat vind jij van Cloud++?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Cloud++ heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact