CloudSuite

CloudSuite is een e-commerce platform met oplossingen voor groothandels, merkfabrikanten en retailers. Het geeft je de volledige controle over je webshop(s) vanuit één omgeving.

De focus van het product ligt op het bieden van een optimale shopping experience voor de bezoeker:

  • Snel en gemakkelijk nieuwe doelgroepen en kanalen opzetten vanuit één e-commerce platform
  • Met het ingebouwde CMS en de DAM maak je inspiratievolle landingspagina’s met interessante en gepersonaliseerde content.
  • De geïntegreerde PIM geeft je uitgebreide mogelijkheden zoals klantspecifieke catalogi en prijzen.
  • Het CloudSuite platform integreert eenvoudig met de belangrijkste ERP-systemen en third party software zoals betaalproviders, e-mailmarketing software, beoordelingspartners en tracking specialisten.

In de afgelopen jaren heeft CloudSuite een track record opgebouwd in e-commerce voor groothandels, merkfabrikanten en retailers met klanten als Paardekooper, Charlie Temple, Goossens, Secrid, Van Gelder en vele anderen.

Integratie tussen CloudSuite en Spotler

Koppel je CloudSuite-shop aan Spotler met de handige koppeling die onder andere contact-, product- en orderdata synchroniseert. Bekijk de koppeling-pagina.
 

CloudSuite & Spotler: een krachtig duo

Paardekooper

E-mailmarketing versterkt e‑commerce en daarom is een integratie tussen je e‑commerce platform en e‑mail service provider een perfecte oplossing. Nieuwsbrief­inschrijvingen en -afmeldingen geeft het CloudSuite platform via de REST‑api door aan het Spotler account van Paardekooper. Op deze manier blijft de data in Spotler altijd up-to-date.

Headless e-commerce

Van design tot functionaliteiten; de wensen van klanten veranderen continu. Om concurrerend te blijven, wil je voldoen aan al die toekomstige eisen. De implementatie van het CloudSuite e‑commerce platform passen we aan naar de wensen van de klant. Wil je de frontend beheren vanuit het platform, dan is dit mogelijk met de standaard implementatie. Wil je zelf volledige controle over het design en wil je niet gebonden zijn aan een vast stramien? Ben je op zoek naar een webshop met eindeloze ontwerp­mogelijkheden die passen bij jouw organisatie? Kies dan voor headless e‑commerce.

Wat vind jij van CloudSuite?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

CloudSuite heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact