Copernicus

Copernicus is dé integratiespecialist voor het koppelen van alle datastromen. Met een Copernicus webshop koppeling op maat ondersteunen wij organisaties bij het veilig, snel en in realtime uitwisselen van gegevens tussen kassa en backofficesysteem van een webshop.

De webshop koppelingen worden gehost op ons eigen Copernicus integratie platform Niklas waarmee koppelen met elk ERP, WMS en e-commerce platform mogelijk is. De gegevensuitwisseling is volledig geautomatiseerd en wordt actief gemonitord zodat uitzonderingen en mogelijke problemen snel en proactief verholpen worden.

Bij Copernicus zijn wij ook gespecialiseerd in Managed EDI, Managed AS2 en Portal Development.
 

Koppelingen zijn core business bij Copernicus

Vriendelijk en benaderbaar

“Toegankelijkheid staat bij Copernicus hoog in het vaandel. Wij willen een benaderbaar bedrijf zijn, vriendelijk om mee te werken.

Binnen Copernicus hebben we dan ook een vast aanspreekpunt voor elk project. Deze persoon heeft ervaring met de koppeling en staat altijd in direct contact met de betrokken partij. Dit is een belangrijk onderdeel van de prettige samenwerking met zowel partners als onze gezamenlijke klanten.”

– Egbert Ellenkamp, Directeur Copernicus.

Integratieplatform Niklas

Copernicus maakt bij de ontwikkeling van koppelingen gebruik van haar eigen integratieplatform Niklas.

“Wij hebben al meer dan 22 jaar ervaring en kennis op het gebied van elektronische gegevensuitwisseling”, vertelt Ellenkamp.

“We hebben al veel bedrijven geholpen en herkennen dus ook veel situaties. Klanten profiteren hierdoor volop van de voordelen die de combinatie van kennis en ervaring, gecombineerd met ons eigen integratieplatform, biedt.”

Wat vind jij van Copernicus?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Copernicus heeft nog geen beoordelingen.

Go to top
Direct Contact