Dtch. Digitals

Iedere zoekopdracht, iedere oriëntatie, elke speurtocht naar inspiratie, elke vergelijking van prestaties, iedere zoektocht naar afleiding en ontspanning vindt online plaats. Van het zoeken naar openingstijden en adressen tot het vergelijken van consumenten-reacties en het aankopen van producten en diensten. Online is onmisbaar.

Digital marketingbureau Dtch. Digitals is dé businesspartner voor bedrijven die online willen groeien. Voor elke ondernemer en voor elk bedrijf. In alle sectoren van de economie is digital marketing onmisbaar voor de continuïteit van de organisatie en haar business modellen. Dtch. Digitals is als fullservice digital marketingbureau de business partner voor bedrijven die willen groeien. Het bureau werkt hierbij altijd op basis van kwantitatieve doelstellingen:

  • Omzetgroei
  • Hogere verkoopaantallen
  • Nieuwe leads
  • Hogere conversiepercentages
  • Een stijging van naamsbekendheid

Doelstellingen worden hierbij zo realistisch en pragmatisch mogelijk gesteld en het bureau helpt ondernemers bij het maken van strategische keuzes op het gebied van digital marketing.

Samen online groeien is een krachtige manier voor online succes voor elk bedrijf.
 

Bereik meer met je e-mailmarketing

Met e-mailmarketing en de kracht van Spotler Mail+ kunnen we ontzettend veel bereiken. Van het versturen van een nieuwsbrief naar je klanten tot het automatiseren van flows met behulp van e-mail marketing automation in combinatie met SendPro.

Door dit aan een partner van Spotler uit te besteden hoef je zelf niet alles compleet uit te denken wat je wanneer gaat doen en hoe het eruit moet komen te zien. Wij helpen je als partner van Spotler graag. Om een goede e-mailmarketing strategie te ontwikkelen werken we samen met jou en zorgen we dat de boodschap past bij jouw bedrijf. Van het maken van de templates tot het schrijven van de content, onze specialisten weten precies wat werkt voor jouw bedrijf en branche.

Het e-mailmarketingsucces van The Carp Specialist

De grootste aanbieder van kwalitatieve karpervisvakanties aan Europese karpervissers maakt gebruik van de pakketten van Spotler Mail+ om hun e-mailmarketing naar het hoogste niveau te brengen.

Ze gebruiken Mail+ om hun campagnes in Nederland, Engeland en Duitsland te verspreiden. Met een open ratio en een klik percentage die structureel boven benchmark liggen, weten ze exact de juiste boodschap, tegen de juiste doelgroep via het juiste kanaal te verspreiden. Met deze inzet is The Carp Specialist uitgegroeid tot de grootste aanbieder van karpervisvakanties en hebben ze een gemiddelde beoordeling van 9,3 van hun tevreden klanten.

Wat vind jij van Dtch. Digitals?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Dtch. Digitals heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact