Experius

Wij weten waar we goed in zijn: digital commerce. Of, zoals wij het noemen, het ontwikkelen van online winkelervaringen. En dat is wat we het liefste doen. Iedere dag weer werken we – samen met de Happy Horizon groep en onze partners – aan het realiseren van complete digitale winkelomgevingen. Voor consumenten (B2C en D2C) en zakelijke klanten (B2B).

Onze passie? Een fantastische winkelervaring leveren. Voor jou en voor jouw klanten.

Niet alleen nu, maar ook morgen en overmorgen. Op elk moment van de (online) klantreis. Als strategische partner, midden in jouw bedrijf.  De go-to partij, dat zijn wij. En verder? Lekker eigenwijs, benaderbaar, eerlijk en super innovatief.

Onze services

Partner in E-commerce

Als strategisch e-commercebureau staan wij middenin de kern van jouw bedrijf: omzet behalen door producten en diensten te verkopen. Hoe je dat online het beste en het meest succesvol doet, dat weten wij.

Wij helpen jouw assortiment en merk overtuigend te presenteren aan jouw klanten, zetten de technologie hiervoor op en richten dit zo in dat jouw klant de beste ervaring krijgt op elk moment van zijn online klantreis.

Het platform van Adobe, powered by Magento geeft veel flexibiliteit en controle over het uiterlijk, de inhoud en de functionaliteit van het e-commerce platform. Bovendien zijn deze webshops zeer goed schaalbaar en daarmee heel geschikt voor bedrijven die voorop willen lopen in hun markt. Onderzoeksbureau Gartner positioneert Adobe al jaren in de categorie “Leader” voor e-commerce platformen.

Marketing automation

Bij Experius helpen we jouw organisatie de volgende stappen te zetten in marketing automation. Van e-mail marketing tot gepersonaliseerde mail campagnes gebaseerd op webshop- en interactiedata. Voor zakelijke klanten en voor consumenten.

Samen met de shophouders wordt gekeken naar de eindconsument. Wie gaan we bedienen? En hoe gaan we die klant bereiken? Wanneer blijkt dat er kansen liggen op het gebied van e-mail marketing automation kan daar Spotler voor ingezet worden.

Spotler heeft een sterke B2B en B2C propositie, die aansluit bij Experius en haar klanten. Experius is als onderdeel van de Happy Horizon groep ook sterk vertegenwoordigd als het gaat om Spotler specialisten. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Wat vind jij van Experius?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Experius heeft nog geen beoordelingen.

Go to top
Direct Contact