Forque

Forque is een toffe consultancy­club dat actief is in het realiseren van verbeteringen. Samen met onze klanten ondersteunen en adviseren wij bij de optimalisatie van bedrijfs­processen. Wij hanteren een pragmatische aanpak en hebben ruime expertise in verschillende branches. Aandacht voor het bedrijf én medewerkers staat bij ons centraal. Het zijn immers de mensen die een organisatie succesvol maken.

Forque ontwikkelt, naast haar dienst­verlening, apps die een toevoeging hebben op AFAS Profit. Het zijn applicaties die ervoor zorgen dat AFAS Profit nog beter benut kan worden. Hiermee wordt het werken met Profit nog eenvoudiger, leuker en sneller.

Naast apps zien wij dat bedrijven op zoek zijn naar totale integratie van verschillende software­pakketten/afdelingen. Wij vinden de software van Spotler dan ook een verrijking voor de marketing­afdeling en helpen AFAS klanten dan ook graag verder met de totale integratie.

Klantverhalen

Agristo

Agristo is wereldspeler als het gaat om de ontwikkeling en productie van diepgevroren aardappel­producten. Wij hebben Agristo geholpen met de overstap naar de HRM/Payroll module van AFAS.

SKPO

SKPO is een scholengemeenschap bestaande uit 36 scholen. SKPO wilde verbeteringen aanbrengen in hun bedrijfs­processen. Wij hebben hen geholpen de stap te zetten naar meer regie en een betere controle op de administratieve processen.

Wat vind jij van Forque?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Forque heeft nog geen beoordelingen.

Go to top
Direct Contact