Fullmoon Simply Interactive

Your story is our mission. Fullmoon Simply interactive staat voor unieke online verhalen. Met onze tool Magzmaker creëer je rijke, interactieve publicaties: online magazines, whitepapers, brochures, jaarverslagen, e‑books.

Begin met een van de vele templates. Pas ze aan of maak zelf een nieuwe. Met drag and drop bepaal je precies en toch eenvoudig de unieke uitstraling van je online story. Voeg video, animaties en fotoboeken toe.

Je verspreidt je verhaal natuurlijk via een e‑mail marketing campagne naar je doelgroep. En je kunt de URL van je publicaties ook delen via social media, ernaar verwijzen op je website, etc.

Wil je hulp bij het werken met Magzmaker of het creëren van je online stories, ook daar helpen we je graag bij.

Succesvolle cases

E-mail campagne en online magazine vertellen het verhaal van ASN Bank

ASN Bank heeft als motto ‘Zo maakt geld gelukkig’. Het online magazine Goedgeld vertelt hoe je door te bankieren bij een bank met oog voor duurzaamheid bijdraagt aan de wereld van morgen. Via persoonlijke verhalen, van zowel klanten, medewerkers als ondernemers. Het online magazine is te lezen op de website van de ASN Bank en wordt verzonden naar 120.000 klanten van ASN Bank via een e‑mail marketing campagne met de software van Spotler. In een tweede mailing krijgen degenen die de eerste keer niet de mail hebben geopend nogmaals de gelegenheid daartoe.

Een content marketing revolutie voor dierenwelzijn

Broedtechnologie innovator HatchTech verbetert het dierwelzijn en dringt antibiotica terug met gepatenteerde broedtechnologie. Ze vertelt haar verhaal met een content marketing concept dat ook al revolutionair is voor de conservatieve broederijwereld. E‑mail campagnes en online magazines kweken belangstelling en leiden naar feitelijke informatie op de website. Resultaten en rendement zijn opmerkelijk.

Wat vind jij van Fullmoon Simply Interactive?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Fullmoon Simply Interactive heeft nog geen beoordelingen.

Go to top
Direct Contact