gett

Gett is een full-service e-commerce bureau sinds 1999. We geloven dat alle digitale specialismes moeten samen werken om maximaal rendement te behalen. De webdevelopers, designers, digitale marketeers en –strategen van gett gaan dagelijks de uitdaging aan om kleine én grote klanten goed in de markt te zetten. Inmiddels is gett actief in binnen- en buitland, worden onze projecten steeds groter en zijn we trotse partner van onder andere Spotler, BigCommerce en PrestaShop. Wil jij doelgericht e-mailmarketing inzetten? Of kunnen we jouw webshop optimaliseren? Dan is gett ‘the place to be’!

Twee van gett’s expertises

Digitale Marketing

De online marketeers van gett brengen zowel grote als kleine online bedrijven naar ‘the next level’, of het nu gaat om B2B of B2C bedrijven. Bij gett geloven we dat ieder onlinekanaal en iedere campagne op elkaar afgestemd moet worden om je bedrijf op de kaart te zetten (en te houden). Waar mogen wij jouw bedrijf bij helpen? Content, search engine advertising, uitgebreide e-mailmarketing, linkbuilding? Gett helpt je graag met al je marketingwensen, klein of groot!

Digitale Strategie

Een duidelijke digitale strategie helpt je bij het behalen van je doelen. De digitale strategen van gett helpen jou de juiste doelgroep bereiken en zorgen dat de conversie toeneemt. Maar we denken nog verder! We zorgen ervoor dat je klanten vaker bij je terugkomen en ook nog eens meer kopen. Samen met jou stippelen we de digitale roadmap uit en maken een actieplan. Ben jij klaar voor ‘the next level’? Lees meer op de website van gett.

Wat vind jij van gett?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

gett heeft nog geen beoordelingen.

Go to top
Direct Contact