Gladior

Gladior is één van de grootste en meest gerenommeerde online marketingbureaus in het oosten van Nederland. Met 18 jaar ervaring zijn zij breed onderlegd in “result driven” online marketing: focus op resultaat. Als Google Premier Partner behoren ze tot de top 3% wereldwijd en beschikken zij over diverse certificeringen in Google AdWords & Analytics, maar ook Bing en Blueconic. Daarnaast zijn ze officieel AFAS partner voor website & webshop dienstverlening en verzorgen ze de online marketing voor AFAS zelf. Gladior bedient een gevarieerde portfolio, van zelfstandige ondernemers tot multinationals in de B2C en B2B markt.

Gladior groeit met het online marketing landschap mee. Ze onderscheiden zich door mee te denken op strategisch niveau, advies op maat te leveren en het ontwikkelen van in‑house rapportages. Door de partnerschap met AFAS is Gladior tevens expert op het gebied van AFAS OutSite. Ze adviseren en ondersteunen AFAS klanten op het gebied van online marketing, het meten & analyseren van data en grafische vormgeving.

Gladior is sterk in

E-commerce

Met een e‑commerce afdeling is Gladior gespecialiseerd in online marketing voor webshops. Voor online shops geldt dat elke euro iets moet opleveren, een marketingmix van Google shopping, zoekmachine adverteren & optimalisatie en natuurlijk e‑mail­marketing is daarom een must.

E‑mail­marketing is ideaal om de klant van uw webshop op de hoogte te houden van de nieuwste producten en acties. U blijft top-of-mind en zorgt ervoor dat bezoekers terugkeren naar uw webshop. Met Spotler als partner kunnen we e‑mail­marketing gepersonaliseerd in zetten zodat elke mail relevant is en conversie verhogend werkt.

Online personalisatie

De juiste boodschap, op het juiste moment voor de juiste persoon. Online personalisatie is dé trend in de online wereld waar marketeers aandacht aan willen besteden. Met data op basis van persoonlijke profielen kan een situatie bereikt worden waarbij een website als een passende jas kan voelen voor elke bezoeker. Online personalisatie gaat echter verder dan alleen gepersonaliseerde website. Gladior werkt aan online personalisatie met speciaal daarvoor opgeleide marketeers en de beste software.

Ook in emailmarketing is personalisatie niet weg te denken. Dankzij de koppelingen van Spotler met CRM, CMS, ERP en webshop kan Gladior ook voor u e‑mail­marketing gepersonaliseerd inzetten. We hebben hierin ruime ervaring opgedaan met B2B en B2C klanten zoals bijvoorbeeld OOM verzekeringen, Ardanta, Centric en Heuver Banden.

Wat vind jij van Gladior?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Gladior heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact