Inextenzo

Inextenzo is een marketingbureau met Twentse roots, dat haar klanten al meer dan 15 jaar de ideale combinatie biedt van denken en doen. Onze belofte is dat we voor jou het maximale uit ieder contactmoment halen. Met je klanten, je partners, aandeelhouders en je eigen medewerkers. Wij zijn hierin succesvol, doordat we alle relevante expertise onder één dak hebben samengebracht. Strategie, data science, marketing automation, concepting, copy writing of marketing support, Inextenzo biedt dit alles onder één dak door middel van de inzet van specialisten.

Klantcases

Extend

Voor Extend, onderdeel van Soweco NV, heeft Inextenzo een effectieve markt­bewerkings­aanpak ontwikkeld, resulterend in een wervings­campagne en een goed ingerichte salesfunnel.

Voor de meest kansrijke doelgroepen hebben wij panklare concepten uitgewerkt, een communicatie jaarkalender opgesteld en de e‑mailflows ingericht. Met de e‑mail flows geven we automatische opvolging aan de interactie die op website plaatsvindt met de doelgroepen. Op deze manier geven we ze het warme Extend gevoel.
De campagne concepten bevatten heldere doelstellingen, boodschap, calls to action en vereiste opvolging.

Petplan

Petplan wilde meer relevantie toevoegen aan haar klant­contacten. Inextenzo heeft een intelligente communicatie strategie bedacht waarin de gegevens van een verzekerde zijn gekoppeld aan de gegevens van zijn of haar huisdier(en). Via een geautomatiseerde contact­momentenflow ontvangen klanten persoonlijke content, op het juiste moment en via het gewenste kanaal.

Door het inzetten van de strategie is het aantal contact­momenten behoorlijk verhoogd en stegen de openings­ratio en conversie aanzienlijk. Middels het toepassen van Growth Hacking verbeteren we nog steeds maandelijks de resultaten.

Wat vind jij van Inextenzo?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Inextenzo heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact