Itonomy

Impact realiseren voor organisaties met de beste Magento webshops. Dat is het doel van Itonomy. Als een erkende Magento en Adobe Silver partner is Itonomy de specialist op het gebied van e-commerce. In de B2C en B2B heeft Itonomy reeds jarenlange ervaring met het bouwen van Magento Commerce en Magento Community webshops. Vanuit het hoofdkantoor in Utrecht worden klanten bedient door Nederlandse gecertificeerde developers. Onze klanten zijn onder andere: Barts’s, Rico Moda en Essenzahome. Itonomy loopt voorop op het gebied van Progressive Web Apps, de nieuwe standaard in e-commerce.

Koppel Magento met Spotler

Hoe werkt een koppeling?

Koppel je Magento webshop met je Spotler e-mail marketing software via een connector. Als de connector is geïnstalleerd, vindt er een automatische integratie met jouw webshop plaats. Je contacten worden met Spotler gesynchroniseerd en nieuwsbrief aanmeldingen komen direct in Spotler terecht.

Als een contact wijzigingen doorgeeft of zich afmeldt via Spotler wordt dit direct in jouw klantenbestand verwerkt.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Directe conversie uit e-mail marketing

De directe conversieratio is in de rapportage ‘verzonden mails’ van Spotler zichtbaar. Via de koppeling worden de  producten en de orders gesynchroniseerd met Spotler. Hierdoor kan je eenvoudig mailings sturen naar je topklanten, klanten van verlaten winkelwagentjes of een productreview vragen.

Door je klanten betrokken te houden, kan je e-mail marketing ook goed inzetten voor welkomstmails, verjaardagsmails, cross- en upsell mails.

Wat vind jij van Itonomy?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Itonomy heeft nog geen beoordelingen.

Go to top
Direct Contact