Jungle Vibes

Jungle Vibes leidt jou door de jungle van onder andere e-mail marketing.
Wij zijn een strategisch en creatief marketing bedrijf uit Maarssen. Wij helpen met een positieve en creatieve vibe bedrijven en merken om doelstellingen te bereiken.

Wij bestaan uit een ambitieus team met elk een eigen expertise waardoor we elkaar versterken. Wij kennen deze jungle maar al te goed en leiden jou er moeiteloos doorheen.

Hoe pakken we het aan? Wij volgen deze stappen: concept, strategie & planning, creatie en optimalisatie. Alles onder 1 dak! Wil je sparren, neem even contact met ons op.

Jungle Vibes & Spotler

Template ontwikkeling bij Oak HRM

Oak HRM is een payroll bedrijf dat hun klanten helpt met goed werkgeverschap en bediend meerdere doelgroepen. Jungle Vibes heeft voor dit bedrijf de rebranding en de gehele huisstijl verzorgd, waaronder ook de nieuwsbrief en overige e‑mails. We hebben de e‑mail­templates afgestemd op de huisstijl en voor elke doelgroep een apart thema gebruikt. Dit heeft Spotler handig verwerk in de software zodat elke doelgroep relevante content kan ontvangen.

Template ontwikkeling en nieuwsbrief strategie bij Stichting Venticare

Venticare is een stichting op het gebied van de Acute Zorg en is er voor medewerkers uit de zorg die (bij)geschoold willen worden. Voor deze stichting heeft Jungle Vibes de migratie verzorgd van het oude e-mail systeem naar het nieuwe Spotler systeem. We hebben het nieuwe account volledig ingericht met verschillende doelgroepen en het e‑mail­template design gemaakt. Met de nieuwe frisse uitstraling en de aanmaak van doelgroepen, hebben we verschillende marketing­campagnes ingericht om de database te laten groeien.

Wat vind jij van Jungle Vibes?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Jungle Vibes heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact