Leer Power BI

Het inzichtelijk maken van jouw mailingdata met Power BI is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de Spotler Power BI Connector krijg je toegang tot je eigen database én wij leveren een kant-en-klaar dashboard aan waarmee je direct toegang krijgt tot geavanceerde e-mailstatistieken en trends van je eigen mailings. Waar de Spotler statistieken stoppen, gaan wij verder. Daarnaast kun je de statistieken gemakkelijk combineren met je eigen data om zo de beste inzichten te krijgen in jouw prestaties. Geen zorgen, wij zorgen voor de database en techniek zodat jij je kunt richten op de datavisualisatie in Power BI.

Direct gebruik maken van deze Power BI-koppeling? Bekijk dan de koppeling-pagina.
 
 

Gemaakt door Power BI experts

Leer Power BI is het gecertificeerde trainingscentrum voor Microsoft Power BI (gratis business intelligence software) en geldt al jaren als dé kennispilaar van Power BI projecten. Zo heeft Leer Power BI voor Spotler onder andere het datamodel en integratie voor de jaarlijkse emailbenchmark uitgewerkt en gemaakt.

Leer Power BI geeft dagelijks trainingen in Power BI en weet hoe je datamodellen moet optimaliseren voor gemakkelijke datavisualisatie. Natuurlijk kun je zelf een ontwikkelaar met de Spotler API een koppeling laten maken, maar die optimaliseert het datamodel niet voor Power BI en dan moet je de investering nog terugverdienen…

De voordelen

Leer Power BI heeft vele voordelen:

 • Bespaar tijd met onze kant-en-klare Power BI-templates
   
 • Geen technische kennis nodig: met één druk op de knop toegang tot uw eigen database.
   
 • Datamodel ontwikkeld door Power BI experts
   
 • Flexibel: koppel eigen bronnen eenvoudig in Power BI aan het datamodel.

Wat vind jij van Leer Power BI?

Laat een beoordeling achter
 • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Leer Power BI heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact