Logisz

LOGISZ is een ambitieus fullservice marketing- en communicatiebureau die jouw doelgroep in beweging houdt. Wil je jouw organisatie aantrekkelijker positioneren, nieuwe medewerkers aantrekken of meer leads genereren online? Vanuit een continue flow van strategie, creativiteit, techniek en content werkt het team 30 professionals van LOGISZ samen aan concrete resultaten. Ze hebben alles in huis om jouw doelen en ambities te realiseren.

LOGISZ helpt je met e-mails die de moeite waard zijn om te lezen, vanuit een doordachte strategie gekoppeld aan relevante inhoud. Op weg naar gezamenlijk succes zijn ze meer dan betrokken en gaan ze voor langdurige samenwerking.

LOGISZ WERK(T)! Bekijk onze recente cases

Mailings in stijl

Ter introductie van Aviko Oerfriet, de ambachtelijke friet speciaal voor cafetaria’s, ontwikkelde LOGISZ een website en nieuwsbrief. Het doel? Informeren en aanzetten tot actie. We stelden het campagne concept op. Beeld en copy dienden hiervoor overal in dezelfde stijl zijn.

Voor de mailing maakten we daarom een e-mail ontwerp dat volledig op de huisstijl was afgestemd. In Spotler hebben we hier een template van gemaakt, zodat Aviko in het vervolg zelf mailings kan versturen. Ook de aanmeldpagina is opgemaakt in dezelfde stijl. Zo hebben we de doelgroep op een efficiënte, herkenbare manier weten te bereiken

Leadgeneratie met Wiggers

Wiggers is specialist in ommantelen, een techniek waarvan je overtuigd raakt als je het eindproduct in handen hebt. Daarom stelden we een sample kit samen: een pakketje met daarin de tastbare resultaten van wat Wiggers maakt. Door middel van prikkelende advertenties bereikten we online de juiste doelgroep voor de sample kit; potentiële klanten.

Na het invullen van het aanvraagformulier werd het pakketje verzonden en wordt de marketing automation funnel in gang gezet. Eén groot succes! Binnen drie maanden tijd maakte het salesteam van Wiggers 50 afspraken met potentiële klanten!

Wat vind jij van Logisz?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Logisz heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact