Mailhouse Rock

Mailhouse Rock werkt graag samen met klanten, sales­teams en service­teams om succesvol en creatief projecten aan te gaan op het gebied van e‑mail­marketing. Of het nu gaat om een startup, deel­oplossingen of full service e‑mail­marketing, Mailhouse Rock gaat altijd gepassioneerd te werk.

De kracht van Mailhouse Rock zit hem vooral in projecten van technische aard. Of het nu gaat om e‑mail­templates, koppelingen (synchronisatie), REST-API’s, PHP‑programmeer werk, e‑mail­automation, pop-ups, enquêtes, formulieren of landings­pagina’s.

Doordat Mailhouse Rock naast e-mailmarketing ook webhosting, webdesign en grafisch ontwerp levert wordt er dagelijks aan websites, webservers en technische instellingen gewerkt. SPF, DKIM en DMARC… we weten echt wel hoe het werkt.

We hebben tevens ervaring en kennis over verschillende web­shops, zoals bijvoorbeeld: Magento, Virtuemart en WooCommerce en de daarbij behorende systeem­mails, extensies en database­koppelingen.

Mailhouse Rock en EasySwitch succes

Responsive template

We hoeven een e‑mail­marketeer niet meer uit te leggen dat het vandaag de dag belangrijk is om op nagenoeg alle e‑mail­platformen een goed design te laten zien. Met gebruik van een hybride-template is hier nu echter aan voldaan. Er is uitvoerig getest zodat we alle afwijkingen en verschillen in het template hebben weten te minimaliseren.

Persoonlijker

Door het gebruik van afbeeldingen van medewerkers kunnen klanten zich beter identificeren. Hiermee verenigt EasySwitch mensen in plaats van producten, waardoor de klant van EasySwitch zich in meer of mindere mate betrokken voelen bij het merk.

Wat vind jij van Mailhouse Rock?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Mailhouse Rock heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact