NeoSEM

NeoSEM is het online marketingbureau gespecialiseerd in e-commerce. Wij worden blij van het succesvol maken van webshops. Dat doen we door meer traffic te genereren, jouw online naamsbekendheid te vergroten én te werken aan conversieoptimalisatie.

We werken voor totaal uiteenlopende partijen. Vaak zijn het webshops, maar bovenal zijn het altijd ambitieuze bedrijven. Ons team in Barneveld bestaat uit jonge, gepassioneerde online strategen. Stuk voor stuk zijn wij bijvoorbeeld Google Ads-gecertificeerd. Zo weet jij zeker dat we het maximale uit jouw webshop en campagnes halen. Onze belangrijke diensten zijn SEA (Google Ads en Microsoft Advertising), SEO en conversieoptimalisatie.

SEA

‘Google Ads werkt niet voor mijn bedrijf.’ Een veelgehoorde uitspraak binnen onze branche. ‘Google is de enige partij die baat heeft bij hun advertenties.’ Door de cowboys in onze wereld en bedrijven die zelf hun advertenties opzetten, verdwijnt het vertrouwen in Google Ads.

Zó zonde. Want wanneer je Google Ads effectief inricht, kan het één van de meest rendabele online marketing­kanalen zijn voor jouw webshop. Maar dan moet je wel op de hoogte zijn van alle mogelijkheden. Maar als marketing­manager kán je alles ook niet bijhouden.

Laat ons je overtuigen van de voordelen van het uitbesteden van jouw SEA-campagnes.

SEO

Is jouw webshop slecht of helemaal niet vindbaar in Google? Wil jij graag aan de slag met het optimaliseren van de webshop om hoger in Google te komen of om converterende bezoekers te genereren? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij helpen je graag! Wanneer je kiest voor het zoekmachine­optimalisatie­traject, ga je samen met onze SEO-specialisten aan de slag.

Tijdens de intensieve samenwerking begeleiden, adviseren en communiceren wij de beste strategie om rankings te verbeteren. Samen optimaliseren wij jouw webshop om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren en zodat bezoekers tevreden én met een aankoop de webshop verlaten.

Wat vind jij van NeoSEM?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

NeoSEM heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact