Niice

Heb je ambities, doelen en wil je inspelen op innovaties? Wij ook. Als digital marketing bureau in de Achterhoek pluizen we jouw doelen en ambities uit. Maar we speuren ook – als een stel bevlogen online windhonden – dagelijks naar nieuwe online trends, technieken en kansen. Met onze online marketeers, designers, developers en data-experts hebben we de integrale aanpak voor gezamenlijk succes!

Doordat wij alle expertises in huis hebben, kunnen we je helpen met het volledig benutten van Spotler. Van een strategisch plan voor de inzet van e-mailmarketing, het design en de implementatie van e-mail templates tot de creatie van effectieve workflows. Samen halen we het meeste uit jouw e-mailmarketing.
Contactgegevens

Meer halen uit je e-mailmarketing met Niice

Sterk e-mail template voor
AMI Kappers

E-mailmarketing is belangrijk om klanten en prospects betrokken te houden. Daar is AMI Kappers zich van bewust, maar ze konden er wel wat hulp bij gebruiken. Met onze hulp is AMI Kappers overgestapt op Spotler. We ontwierpen een tof, functioneel en overzichtelijk design voor het e-mail template en implementeerden deze in Spotler. Hiervan maakt AMI Kappers nu effectief gebruik om tienduizenden contacten op de hoogte te houden.

Niice, jouw Spotler Partner

Wij zijn een officiële partner van Spotler en kennen de tool dan ook van binnen en buiten. We helpen je graag bij het complete proces: van de strategie achter je inzet van e-mailmarketing tot het design van je e-mail templates en het instellen van je workflows. Wij helpen je graag op een effectieve en efficiënte manier het meeste uit je e-mailmarketing te halen. Met als resultaat meer betrokken klanten, inzicht in je prospects en meer leads die converteren tot klant.

Meer informatie

Wat vind jij van Niice?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Niice heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact