Pixelzebra

Microsoft Gold Partner voor Dynamics 365. Sinds 2012 houden wij ons bezig met het implementeren van CRM-oplossingen bij bedrijven in allerlei sectoren. Wij zijn pas tevreden wanneer iedereen in de organisatie CRM gebruikt en merkt wat de voordelen zijn. De door ons ontwikkelde koppeling tussen Microsoft Dynamics en Spotler stellen we CRM-gebruikers in staat het optimale uit hun contacten te halen door bijvoorbeeld sneller te reageren op wensen van klanten.

Een aantal mogelijkheden van de koppeling

Automatische gegevensuitwisseling

Met de connector worden nieuwe en gewijzigde contacten in Dynamics 365 CRM automatisch ook nieuwe en gewijzigde contacten in Spotler. Dit geldt zowel voor klanten als voor leads. Als je een contact verwijdert in Dynamics CRM, worden bij dat contact in Spotler alle permissies uitgezet zodat deze contactpersoon niet meer gemaild wordt.
Bekijk alle mogelijkheden van de koppeling

Campagnes aansturen

Met de connector kun je vanuit Dynamics 365‑CRM automatische campagnes in Spotler aansturen. Denk bijvoorbeeld aan een welkomsttraject voor nieuwe klanten, een e-mail met brochure of een automatische ‘customer lifecycle campagne’.
Bekijk alle mogelijkheden van de koppeling

Wat vind jij van Pixelzebra?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Pixelzebra heeft nog geen beoordelingen.

Go to top
Direct Contact