Poort80

Poort80 verbindt
Bedrijven en organisaties direct digitaal in verbinding brengen met klanten, dat is wat Poort80 doet. Dit gebeurt via internet, mobiel en andere kanalen. Rechtstreeks en doel­gericht op strategisch én praktisch niveau. Op de achter­grond functioneren intelligente koppelingen van onder­liggende datastromen als specialiteit van de onderneming. Door slim gebruik te maken van de eigen software­bibliotheek en CMS‑oplossingen, levert Poort80 veeleisende opdracht­gevers standaard een oplossing op maat. Voor e‑mail­communicatie maakt Poort80 gebruik van betrouwbare, in de praktijk bewezen applicaties zoals Spotler. Deze zetten we voor veel van onze klanten in en vernieuwen we continu met de laatste technieken en functionaliteiten.

Slagkracht
Als full-service internet­bureau ligt de slagkracht van Poort80 in het ontwerpen, bouwen en beheren van effectieve en efficiënte webapplicaties. Het portfolio is gevuld met aantoonbaar succesvolle e‑business, corporate-, actie- en campagne­sites. Naast de technische realisatie beschikt Poort80 ook over hoogwaardige expertise op het gebied van vormgeving, usability, conversie, SEO, online marketing en hosting.

Simyo

Poort80 is vanaf de start van Simyo betrokken bij c.q. verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van de website en het bijbehorende platform. Inmiddels is Simyo.nl uitgegroeid tot de grootste mobiele aanbieder. Simyo is 100% online en kan daardoor scherpe tarieven hanteren. Klanten hebben volledige controle over hun abonnement. Poort80 bouwde de website, leverde het PAT CMS voor content- en orderbeheer, ontsluit gebruikersdata voor de app en verzorgt de koppeling met de backoffice. Poort80 realiseert ook de hosting en de bijbehorende Service-Level-Agreement waarmee alle processen 24×7 worden gemonitord.

Pathé

Pathé bioscopen werkt al jaren samen met Poort80. In 2010 is er een nieuwe website ontwikkeld met als doel om hét filmportal van Nederland te worden en zelfstandig inkomsten te genereren. Om dit te bereiken is er een nieuw schaalbaar platform neergezet dat meer content en video uit verschillende bronnen combineert in een aantrekkelijke website. Via een centrale REST API maken de website, mobiele website en apps gebruik van dezelfde businessflow. Het systeem regelt het kopen van tickets, gebruik van klantenkaarten, uitgeven van tickets via mail, PDF, Passbook en ‘Mijn Pathé’-omgeving. Samen met de CRM-integratie stelt dit systeem Pathé in staat om haar gasten op elk platform een optimale ervaring te bieden. Poort80 verzorgt ook de hosting en het 24×7 applicatiebeheer.

Wat vind jij van Poort80?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Poort80 heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact